(11.50 hodin)
(pokračuje Zaorálek)

Můžeme přistoupit k dalšímu bodu a to je

 

17.
Návrh zasedacího pořádku poslanců v jednacím sále Poslanecké sněmovny

 

Podle jednacího řádu sněmovna schvaluje zasedací pořádek poslanců v jednacím sále. Vy před sebou máte návrh tohoto pořádku, jak se na něm dohodly jednotlivé poslanecké kluby, který je vyhotoven podle principu, že každý poslanec má jedno křeslo.

Otevírám rozpravu k tomuto bodu. Do rozpravy se nikdo nehlásí, takže ji končím.

Předkládám vám tento návrh usnesení: "Poslanecká sněmovna schvaluje zasedací pořádek poslanců v jednacím sále Poslanecké sněmovny podle předloženého návrhu, který tvoří přílohu tohoto usnesení."

 

Zahajuji hlasování. Kdo je pro tento pořádek, nechť stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto pořádku?

V hlasování pořadové číslo 73 z přítomných 196 poslanců pro 184, proti nikdo.

 

Dalším bodem je

 

18.
Vyhlášení lhůt na podávání návrhů na kandidáty
na předsedy stálých komisí Poslanecké sněmovny

 

Poprosil bych předsedu volební komise.

 

Poslanec Pavel Hojda: Děkuji, pane předsedo. Volební komise na své schůzi 17. července 2002 přijala usnesení č. 20, na jehož základě stanovila lhůta na podávání návrhů na předsedy stálých komisí Poslanecké sněmovny pro bankovnictví, pro práci Kanceláře Poslanecké sněmovny, pro sdělovací prostředky, pro rodinu a rovné příležitosti, pro kontrolu Bezpečnostní informační služby, pro kontrolu použití operativní techniky Policie České republiky a pro kontrolu činnosti Vojenského obranného zpravodajství, a to do pátku 2. srpna 2002 do 14.00 hodin.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Toto je sdělení, ke kterému rozpravu vést nemá cenu. Lhůty byly vyhlášeny.

Vážení páni poslanci a paní poslankyně, přiznám se, že v této chvíli jsem vyčerpal body, které jsme měli na programu, s jedinou výjimkou, a to jsou interpelace písemné a ústní, které proběhnou dnes odpoledne. Dovolte mi, abych vám popřál dobrou chuť, příjemný den, a těším se na interpelace. V 16.00 hodin začínají interpelace na předsedu vlády, v 17.00 hodin interpelace na ministry.

 

(Jednání přerušeno v 11.57 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP