(11.30 hodin)

Poslanec Pavel Hojda: Děkuji. Opět bych poprosil o kratičkou přestávku.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Prosím.

(Krátká přestávka.)

 

Poslanec Pavel Hojda: Jestli dovolíte, já bych vyhlásil výsledky. Konstatuji, že ve většinové volbě bylo předloženo osm kandidátů. Jeden kandidát odstoupil, resp. stáhl tuto kandidaturu klub sociální demokracie.

Byli zvoleni následující poslanci, kteří získali většinu hlasů z přítomných poslanců: Bielesz Marian - 134, Houzák Josef - 106, Kladívko Tomáš - 172, Seďa Antonín - 142, Škopík Jan - 162, Šplíchal Karel - 184, Vidím Jan - 154.

Tímto končíme volbu této komise.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Ano, volbu této komise končíme. Nicméně i když jsme celou tuto sestavu volby komisí uzavřeli, měli bychom se nyní vrátit k oné komisi BIS, kde jsme zcela neuspěli. Vy už jste, pane předsedo, navrhl určitý postup, ale minimálně chybí vyhlásit lhůty. Prosím.

 

Poslanec Pavel Hojda: Já bych poprosil, i když mám zmocnění od komise vyhlašovat lhůtu - protože se jedná o moment a situaci, která nebyla předjednána, svolal bych na krátké jednání volební komisi do volební místnosti a prosil bych o desetiminutovou přestávku.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Ano. Pan předseda Kühnl.

 

Poslanec Karel Kühnl: Vážený pane předsedající, kolegyně a kolegové. Chtěl bych jenom pro stenozáznam říci, že v hlasování číslo 64 jsem hlasoval ne, ve sjetině mám ano. Je to omyl.

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: V této chvíli vyhlašuji zhruba desetiminutovou přestávku do 11.45 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 11.33 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP