(13.20 hodin)
(pokračuje Buzková)

Paní poslankyně, páni poslanci, tím jsme v podstatě projednali všechny zákony, které jsem v tuto chvíli měla k dispozici. Jedná se momentálně o to, abychom se ještě předtím, než vyhlásím polední přestávku, domluvili na způsobu odpoledního jednání.

Na třetí hodinu byly pevně zařazeny zákony 27 a 31, nicméně polední přestávku se chystám vyhlásit do 14.30 hodin. Vzhledem k tomu, že se chystám vyhlásit polední přestávku do 14.30 hodin, navrhuji, abychom předtím od 14.30 hodin zařadili projednávání nějakého bodu, a to tak, aby bylo možné tento bod projednat do 15 hodin, kdy by bylo možné zahájit projednávání pevně zařazených bodů.

Slovo má pan poslanec Langer.

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Vážená paní předsedající, vzhledem k tomu, že bude velmi těžké najít nějaký bod, který bychom mohli projednávat přesně pouze ve vymezené době, a pak by nebylo dobré, aby docházelo k prostojům, kdyby skončilo projednávání dříve, než by mohlo začít projednávání pevně zařazených bodů v 15 hodin, navrhuji přestávku do 15 hodin.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Pane místopředsedo, ujišťuji vás, že není těžké takové body najít. Mám zde dokonce dvě varianty toho, co by se mohlo projednávat, ale pakliže zdůvodníte svoji žádost řekněme delší možností přípravy...

 

Místopředseda PSP Ivan Langer: Odůvodnil bych to ještě tím, že bude zasedat organizační výbor, který má před sebou velmi problematické zahraniční cesty některých kolegyň a kolegů, takže může trvat dlouho. To je důvod.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Dobrá, podléhám organizovanému násilí, nicméně mrzí mě, že jsme mezitím burcovala několik předkladatelů, zda jsou připraveni ve 14.30 hodin své návrhy zákonů uvést.

Vyhlašuji přestávku do 15 hodin a upozorňuji, že ve 13.30 hodin se sejde organizační výbor.

 

(Jednání přerušeno ve 13.23 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP