Pokračování schůze Poslanecké sněmovny
19. března 2002 ve 14.06 hodin

Přítomno: 173 poslanců

 

Předseda PSP Václav Klaus: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, zahajuji pátý jednací den 47. schůze Poslanecké sněmovny a všechny vás vítám.

Prosím, abyste se všichni přihlásili svými identifikačními kartami, případně mi oznámili, kdo žádá o vydání náhradní karty. Paní poslankyně Machatá má náhradní kartu č. 2, pan poslanec Vojíř č. 25 a pan poslanec Vávra č. 27.

Sděluji, že o omluvení své neúčasti na dnešním jednání požádali tito poslanci: Brtnický, Čelišová, Čevela, Mandík, Mihaličková a Urban pro nemoc, Matějů, Cyril Svoboda, Kupčová, Navarová, Němec, Zuna, Ekert, Jičínský, Nájemník, Nedvědová, Parkanová, Pešek a Svobodová pro pracovní cesty do zahraničí.

Z vlády se, opět pro cesty do ciziny, omlouvají ministři Dostál, Fencl, Kavan, Kužvart a Rusnok, místopředseda vlády Miroslav Grégr je v tuto chvíli v Senátu.

Na lavice vám byl rozdán přehled o zbývajících bodech schváleného pořadu. Vyškrtněte si prosím bod č. 120, který tam technickým nedopatřením zůstal.

Chci vás nejdříve informovat o závěrech z mé dnešní porady s místopředsedy sněmovny a zástupci poslaneckých klubů. (Velký hluk v jednací síni.)

Prosím pana ministra Schlinga - jestli chce něco vyjednávat, tak mimo jednací sál.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP