(15.30 hodin)

Poslanec Vlastimil Tlustý: Návrh 28/5 ve variantě A nedoporučuji. (Ministr stanovisko záporné.)

 

Předseda PSP Václav Klaus: Zahajuji hlasování a ptám se, kdo je pro, nechť stiskne tlačítko a zdvihne ruku. Kdo je proti?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 440 z přítomných 193 bylo 49 pro a 96 proti. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Návrh 28/5 ve variantě B rovněž nedoporučuji. (Ministr stanovisko záporné.)

 

Předseda PSP Václav Klaus: Zahájil jsem hlasování a ptám se, kdo je pro, nechť stiskne tlačítko a zdvihne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 441 z přítomných 193 poslanců 50 bylo pro, 94 proti. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Nyní návrh č. 29. Mé stanovisko je neutrální. (Ministr stanovisko záporné.)

 

Předseda PSP Václav Klaus: Zahájil jsem hlasování a ptám se, kdo je pro, nechť stiskne tlačítko a zdvihne ruku. (Předsednictví převzala místopředsedkyně Buzková.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 442 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 poslanců vyslovilo 72 a 79 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Dále návrh č. 30. Mé stanovisko je neutrální. (Ministr stanovisko záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 443 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 443 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 poslanců vyslovilo 54 a 95 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Dále návrh 31. Mé stanovisko je kladné. (Stanovisko ministrovo neutrální.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 444 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 444 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 153 a 21 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Návrh 32. Stanovisko neutrální. (Ministr stanovisko záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 445 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 445 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 73 a 81 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Dále návrh 33. Mé stanovisko je pozitivně neutrální. (Stanovisko ministrovo bylo negativně neutrální.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 446 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 446 návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 108 a 56 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Dále návrh 34. Stanovisko zpravodaje je kladné. (Ministr stanovisko záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 447 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 447 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 140 a 26 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Návrh 35, stanovisko neutrální. (Ministr stanovisko záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 448 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 448 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 70, 78 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Dále návrh 36. Stanovisko zpravodaje je negativně neutrální. (Ministr stanovisko záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 449 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 449 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj ze 192 vyslovilo 57 a 89 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Návrh 37. Stanovisko zpravodaje negativně neutrální. (Stanovisko ministrovo bylo negativní.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 450 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 450 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 55 a 101 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Návrh 38. Stanovisko zpravodaje je kladné. (Stanovisko ministrovo bylo neutrální,)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 451 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 451 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 147 a 13 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Návrh 39. byl upřesněn a v tomto upřesnění ho doporučuji. (Ministr stanovisko záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 452 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 452 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 191 vyslovilo 86 a 83 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Návrh 40. Mé stanovisko je záporné. (Stanovisko ministrovo bylo rovněž záporné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 453 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 453 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 193 pro vyslovilo 66, proti bylo 91.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Návrh číslo 41. Stanovisko zpravodaje je kladné. (Stanovisko ministrovo bylo neutrální.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 454 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 454 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 193 vyslovilo 119 a 38 bylo proti.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP