(13.50 hodin)

Poslanec Zdeněk Koudelka: F3. (Stanovisko zpravodaje nesouhlasné, ministra nesouhlasné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 346 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 346 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 178 vyslovilo 23 a 147 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Koudelka: F4. (Stanovisko zpravodaje nesouhlasné, ministra nesouhlasné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 347 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 347 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 178 vyslovilo 22 a 148 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Koudelka: F5. (Stanovisko zpravodaje nesouhlasné, ministra nesouhlasné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 348 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 348 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 178 vyslovilo 24 a 147 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Koudelka: Pod písmenem F6 jsou prakticky tři pozměňovací návrhy, takže nyní budeme hlasovat o F6 v první větě, ještě před jakoby variantou A. Ve skutečnosti jsou to tři varianty, nikoli dvě. (Stanovisko zpravodaje nesouhlasné, ministra nesouhlasné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 349 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu.

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 349 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 178 vyslovilo 23 a 141 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Koudelka: Nyní budeme hlasovat text pod označením varianta A. (Stanovisko zpravodaje nesouhlasné, ministra nesouhlasné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 350 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 350 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 178 vyslovilo 23 a 139 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Koudelka: Nyní text pod označením varianta B. (Stanovisko zpravodaje nesouhlasné, ministra nesouhlasné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 351 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 351 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 178 vyslovilo 23 a 137 bylo proti.

 

Poslanec Zdeněk Koudelka: Tím byly vyčerpány všechny pozměňovací návrhy a můžeme hlasovat o zákonu jako o celku.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Pan poslanec Kühnl má slovo.

 

Poslanec Karel Kühnl: Vážená paní předsedající, kolegyně a kolegové, prosím o 15minutovou přestávku na poradu klubu.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Vyhlašuji přestávku do 14.10 hodin.

 

(Jednání přerušeno ve 13.54 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP