(11.50 hodin)

Poslankyně Veronika Nedvědová: Takže budeme hlasovat další pozměňovací návrhy, takže G2 - to je nehlasovatelné, takže M4.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Jako "maminka 4", maminka jako Ambrozek 4. Prosím o stanoviska.

 

Poslankyně Veronika Nedvědová: Kladné. (Ministr neutrální, spíše kladné.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 183 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 183 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 177 vyslovilo 163 a 8 bylo proti.

 

Poslankyně Veronika Nedvědová: Další pozměňovací návrh je L2. - Kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: L jako Chytka 2. Pan ministr? (Ministr: S lítostí neutrální.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 184 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 184 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 177 vyslovilo 65 a 101 bylo proti.

 

Poslankyně Veronika Nedvědová: Dále pozměňovací návrh J9. - Neutrální.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Žižka 9. Pan ministr? (Ministr: S lítostí neutrální.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 185 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 185 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 177 vyslovilo 109 a 34 bylo proti.

 

Poslankyně Veronika Nedvědová: Další pozměňovací návrh B22. - Kladné. (Ministr souhlas.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 186 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 186 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 177 vyslovilo 136 a 27 bylo proti.

 

Poslankyně Veronika Nedvědová: Další pozměňovací návrh je J10. - Záporné stanovisko. (Ministr neutrální.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 187 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 187 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 177 vyslovilo 58 a 73 bylo proti.

 

Poslankyně Veronika Nedvědová: Další pozměňovací návrh B23. - Kladné stanovisko. (Ministr souhlas.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 188 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 188 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 177 vyslovilo 148 a 22 bylo proti.

 

Poslankyně Veronika Nedvědová: Další pozměňovací návrh B24. Stanovisko neutrální.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Pan ministr? B24, pane ministře. (Ministr: Já vím. Neutrální.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 189 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 189 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 177 vyslovilo 33 a 126 bylo proti.

 

Poslankyně Veronika Nedvědová: Další pozměňovací návrh D19. - Kladné stanovisko. (Ministr nesouhlas.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 190 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 190 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 177 vyslovilo 70 a 84 bylo proti.

 

Poslankyně Veronika Nedvědová: Další pozměňovací návrh B25. - Kladné stanovisko. (Ministr souhlas.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 191 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu.

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 191 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 177 vyslovilo 166 a jeden byl proti.

 

Poslankyně Veronika Nedvědová: Další pozměňovací návrhy se vztahují k § 117 a 118 - vodní stráž. Tady navrhuji hlasovat nejdříve C3, pokud neprojde D20.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Takže C3. Prosím o stanovisko.

 

Poslankyně Veronika Nedvědová: Kladné. (Ministr neutrální, spíše ano.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 192 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 192 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 177 vyslovilo 91 a 67 bylo proti.

 

Poslankyně Veronika Nedvědová: Další pozměňovací návrh, protože D20 je nehlasovatelné, je pozměňovací návrh G3. - Stanovisko neutrální.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: G jako Zajíček 3. (Ministr neutrální.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 193 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 193 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 178 vyslovilo 129 a 21 bylo proti.

 

Poslankyně Veronika Nedvědová: Další pozměňovací návrhy jsou dva, C4 shodný s D21, takže nejdříve budeme hlasovat C4. - Kladné stanovisko. (Ministr neutrální, spíše ano.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 194 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 194 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 178 vyslovilo 124 a 37 bylo proti.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP