(14.20 hodin)

Poslankyně Taťána Jirousová: Za prvé necháme hlasovat o úpravě přednesené panem poslancem Cabrnochem k bodu A3. (Hlasy: Stanoviska?)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 301 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

 

Poslankyně Taťána Jirousová: Paní místopředsedkyně, neřekli jsme stanoviska.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 301 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 167 vyslovilo 147 a jeden byl proti.

 

Paní zpravodajko, já samozřejmě nechávám odeznít stanoviska, ale domnívala jsem se, že u legislativně technické změny přednesené ve třetím čtení to nebylo třeba.

 

Poslankyně Taťána Jirousová: Tím budeme stahovat bod C1, který je nehlasovatelný. Teď bych nechala hlasovat společně o bodu A1 a A2. (Stanoviska souhlasná.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 302 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 302 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 168 vyslovilo 156 a nikdo nebyl proti.

 

Poslankyně Taťána Jirousová: Dále doporučuji hlasovat o bodu A3 67a upraveném panem poslancem Cabrnochem.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Hlasujeme tedy pouze o části bodu A3, rozumím tomu dobře?

 

Poslankyně Taťána Jirousová: Ano, 67a. Je to bod A3 § 67a.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Já jsem myslela, že se bude hlasovat o tom paragrafu jako o celku.

 

Poslankyně Taťána Jirousová: Ano, je to bod A3.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Budeme hlasovat o celém bodu A3. Prosím stanoviska. (Stanoviska souhlasná.)

Zahajuji hlasování pořadové číslo 303 a ptám se, kdo je pro tento návrh.

 

Poslankyně Taťána Jirousová: Pardon, můžu se vrátit ještě zpátky, paní předsedající?

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Ruším toto hlasování. Toto hlasování prohlašuji za neplatné. Jaký je problém, paní zpravodajko?

 

Poslankyně Taťána Jirousová: Teď bych nechala ještě hlasovat o bodu…

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Paní zpravodajko, vy jste mě požádala, abych zrušila hlasování, že chcete něco dodat, tak mi prosím řekněte, o co šlo.

 

Poslankyně Taťána Jirousová: Já jsem se zmýlila, podívala jsem se špatně na § 67, který byl už vlastně odhlasován. Teď bych navrhovala, podle toho, co jsem přednesla předtím, hlasovat o bodu C2, to je návrh pana poslance Holáně.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Bod A3 není odhlasován!

 

Poslankyně Taťána Jirousová: C2 není odhlasován, C1 pan poslanec Holáň stáhnul. O C2 by se mělo hlasovat.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Dobře. Paní zpravodajko matete mě, ale věřím vám. Hlasujeme tedy o bodě C2. Je to tak? (Zpravodajka souhlasí.) Teď budeme hlasovat o bodě C2. Hlasování o bodě A3 bylo zrušeno, takže o tom rozhodneme někdy později. Je to tak? Hlasujeme o bodu C2. Prosím stanoviska. (Stanoviska souhlasná.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 304 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 304 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 170 vyslovilo 129 a 31 bylo proti.

 

Poslankyně Taťána Jirousová: Dále budeme hlasovat o bodě C3. (Stanoviska souhlasná.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 305 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 305 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 170 vyslovilo 156 a jeden byl proti.

 

Poslankyně Taťána Jirousová: Nyní bychom měli hlasovat o bodě C4. (Stanoviska souhlasná.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 306 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 306 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 171 vyslovilo 156 a jeden byl proti.

 

Poslankyně Taťána Jirousová: Nyní budeme hlasovat o bodě A3 67b ve znění přijatých pozměňovacích návrhů.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Paní zpravodajko, bod A3 nezahrnuje pouze jeden paragraf. Já se tedy ptám, zda hlasujeme o bodě A3 jako o celku, nebo ho dělíme. Dělíme ho, je to tak?

 

Poslankyně Taťána Jirousová: 67b bychom odhlasovali v celku s přijatými pozměňovacími návrhy, které přednesl pan poslanec Holáň.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: A 67a?

 

Poslankyně Taťána Jirousová: 67a už bylo odhlasováno. (Hlasy: Nebylo.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Já si troufám upozornit, že 67a je také součástí pozměňovacího návrhu A3, a ten se ještě nehlasoval.

 

Poslankyně Taťána Jirousová: Můžeme hlasovat o celém 67a i b, a vzít v úvahu pozměňovací návrhy, které byly odhlasovány. To znamená bod C2, C3 a C4.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: To je samozřejmé, to se promítá automaticky. Prosím stanoviska. (Stanoviska souhlasná.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 307 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 307 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 171 vyslovilo 160 a nikdo nebyl proti.

 

Poslankyně Taťána Jirousová: Nyní bychom měli hlasovat o rozšiřujících pozměňovacích návrzích pod bodem F2, ale já už jsem předem říkala, že pokud projde pozměňovací návrh C4, návrh stahuji, takže o tom hlasovat nebudeme.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Počkejte, paní zpravodajko, vy nemůžete stáhnout svůj návrh. Vy můžete dát návrh na zpětvzetí tohoto návrhu.

 

Poslankyně Taťána Jirousová: Takže stahuji svůj pozměňovací návrh F2.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Paní zpravodajko, znovu: vy ho nemůžete stáhnout. Hlasujeme ve třetím čtení, o tomto návrhu se musí hlasovat, tudíž nejjednodušší je svůj návrh nedoporučit.

 

Poslankyně Taťána Jirousová: Dávám hlasovat o stažení svých návrhů pod bodem F2.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Pakliže by ovšem byl návrh nehlasovatelný, hlasovat o něm samozřejmě nemůžeme, ale na to mě musíte upozornit, zda si nepřejete přijetí tohoto návrhu, nebo zda je nehlasovatelný.

 

Poslankyně Taťána Jirousová: Tento návrh je nehlasovatelný.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Děkuji. Takže návrh F2 je nehlasovatelný. Pokračujte.

 

Poslankyně Taťána Jirousová: Dále budeme hlasovat o návrzích výboru pro sociální politiku a zdravotnictví. Je to bod A4. (Stanoviska souhlasná.)

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 308 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 308 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 171 vyslovilo 161 a nikdo nebyl proti.

 

Poslankyně Taťána Jirousová: Nyní budeme hlasovat o pozměňovacím návrhu A5. Pokud bude přijat, budeme ještě hlasovat o doplnění - pozměňovací návrh pod bodem C5. Takže nyní o bodě A5.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Prosím stanoviska. (Stanoviska souhlasná.)

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 309 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 309 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 171 vyslovilo 164 a nikdo nebyl proti.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP