(11.40 hodin.)

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 827 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 827 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 170 pro vyslovilo 23 a 140 bylo proti.

 

Poslanec Jaromír Schling: Bod 17 - navrhovatel záporné stanovisko, zpravodaj rovněž záporné stanovisko.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 828 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 828 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 170 pro vyslovilo 24 a 136 bylo proti.

 

Poslanec Jaromír Schling: Bod 18 - navrhovatel ano, zpravodaj ano.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 829 a ptám se, kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 829 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 170 pro vyslovilo 160 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Jaromír Schling: Bod 19 - v případě schválení bude nehlasovatelný bod 17 části IV na straně 12. Navrhovatel ano, zpravodaj ano.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 830 a ptám se, kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 830 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 170 pro vyslovilo 160 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Jaromír Schling: Bod 20 je již nehlasovatelný, bod 21 je legislativně technická úprava, můžeme hlasovat o bodu 22, se kterým souvisí řada dalších bodů, které se stanou nehlasovatelnými, pokud bude schválen tento návrh. Jsou to D7 na straně 17, I1 a 2 na straně 21, K na straně 21 a S5 na straně 25. Navrhovatel nesouhlasí, zpravodaj rovněž nesouhlasí.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 831 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 831 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 170 vyslovilo 23 a 139 bylo proti.

 

Poslanec Jaromír Schling: Bod 23 - navrhovatel ne, zpravodaj rovněž nesouhlasí.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 832 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 832 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 171 pro vyslovilo 6 a 157 bylo proti.

 

Poslanec Jaromír Schling: Bod 24, totožný s bodem č. 24 v bodu IV na straně 13 - navrhovatel nesouhlasí, zpravodaj nesouhlasí.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 833 a ptám se, kdo je pro tento návrh? Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 833 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 171 pro vyslovilo 21 a 142 bylo proti.

 

Poslanec Jaromír Schling: Body 25 a 26 jsou již nehlasovatelné, bod 27 je legislativně technická úprava. Můžeme hlasovat o bodu č. 28 - navrhovatel nesouhlasí, zpravodaj nesouhlasí.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 834 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 834 tento návrh nebyl přijat, když se z přítomných 171 pro vyslovilo 24 a 138 bylo proti.

 

Poslanec Jaromír Schling: Body 29, 30 a 31 jsou již nehlasovatelné. Můžeme hlasovat o bodu č. 32 - navrhovatel souhlasí, zpravodaj souhlasí.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 835 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 835 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 171 pro vyslovilo 165 a nikdo nebyl proti.

 

Poslanec Jaromír Schling: Můžeme hlasovat o bodu 33 - v případě schválení bude nehlasovatelný bod V.D 10 na straně 18 a budeme pak moci hlasovat pozměňovací návrh V.O2 na straně 23. Navrhovatel nesouhlasí, zpravodaj souhlasí.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 836 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 836 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 170 pro vyslovilo 150, 15 bylo proti.

 

Poslanec Jaromír Schling: Bod 34 je již nehlasovatelný, takže přicházíme k části IV, kde bod 1 je legislativně technická úprava, bod 2 je již nehlasovatelný, body 3 a 4 jsou rovněž nehlasovatelné, takže můžeme hlasovat o bodu č. 5 - omlouvám se, nemůžeme o bodu č. 5 už také hlasovat po hlasování o II, bod 6 je rovněž nehlasovatelný, můžeme tedy přejít až k bodu 7, o němž hlasovat můžeme, ale ve znění podle pozměňovacího návrhu Y2, který opravuje tento pozměňovací návrh. Navrhovatel souhlasí, zpravodaj souhlasí.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Promiňte, pane zpravodaji, já se potřebuji ujistit, o čem budeme v tuto chvíli přesně hlasovat, zda nejprve o bodu Y2, či jak to tedy bude.

 

Poslanec Jaromír Schling: Ve druhém čtení byl přednesen panem poslancem Drdou pozměňovací návrh, který je uveden v části Y pod bodem 2, kde vysvětlil, že by správné znění mělo být "se účastní předkvalifikačního řízení".

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Takže budeme nejprve hlasovat o bodu Y2 a teprve poté o bodu 7. Dobře. Takže prosím o stanoviska?

 

Poslanec Jaromír Schling: Zde je souhlas obou.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 837 a ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 837 tento návrh byl přijat, když se z přítomných 171 pro vyslovilo 162 a jeden byl proti.

 

Nyní tedy můžeme hlasovat o bodu 7.

 

Poslanec Jaromír Schling: Moment, prosím - pokud jsme neschválili II 8, tak ano, můžeme o tomto bodu hlasovat.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Nikoli, pane zpravodaji, my jsme hlasovali o bodu Y2, který, jak jste uvedl, je pozměňovacím návrhem k pozměňovacímu návrhu č. 7. Ale o pozměňovacím návrhu č. 7 jsme dosud nehlasovali.

 

Poslanec Jaromír Schling: Souhlasím s tím, já jsem si jenom ověřoval, jaký byl výsledek hlasování o pozměňovacím návrhu II 8, jehož schválení by hlasování o tomto bodu vylučovalo. II 8 schválen nebyl, takže můžeme o bodu 7 hlasovat. Stanoviska obou jsou souhlasná, hlasujeme o bodu č. 7.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP