(16.40 hodin)

(pokračuje Schling)

To je důvod, proč je tento pozměňovací návrh navrhován. Děkuji vám.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Děkuji. Pan poslanec Zajíček. Vzadu se hlásí další pan poslanec. Prosím, aby se potom ujal slova. Omlouvám se, už jsem zcela zmatená z těch jmen. Neměla jsem na mysli pana poslance Zajíčka, ale pana poslance Ježka.

 

Poslanec Josef Ježek: Já opakuji svůj pozměňující návrh, který je uveden ve sněmovním tisku 80/1 v odstavci 2 písmeno b) a v odstavci 4 písmeno d).

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Děkuji. Prosím, pane poslanče, máte slovo.

 

Poslanec Radim Chytka: Vážené dámy a pánové, mé jméno je Radim Chytka. I já - jako ostatní kolegové - v souladu se schválenou procedurou se přihlašuji ke svému pozměňujícímu návrhu, který jsem předložil v minulém druhém čtení a který je uveden ve sněmovním tisku č. 80/1 pod I písmeno A a předkládám jej i v tomto opakovaném druhém čtení. Děkuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Děkuji. Hlásí se dále někdo? Slovo má pan poslanec Krása.

 

Poslanec Václav Krása: Vážená paní předsedající, dámy a pánové, já se také přihlašuji ke svému pozměňovacímu návrhu, který jsem uvedl v předchozím druhém čtení a který se týkal daně z přidané hodnoty a zařazení nové položky.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Děkuji panu poslanci Krásovi. Dále zde mám přihlášku pana poslance Kořistky.

 

Poslanec Zdeněk Kořistka: Rovněž já se přihlašuji ke svému doprovodnému usnesení, které bylo na sněmovním tisku 80/1 jako doprovodné usnesení b).

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Děkuji. Ptám se, zda se ještě někdo z poslanců chce přihlásit či jinak vystoupit. Není tomu tak. Slovo má pan poslanec Bohuslav Sobotka.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Paní předsedající, dámy a pánové, já bych chtěl předložit procedurální návrh na přerušení projednávání tohoto bodu a jeho odročení na úterý 18. května jako první bod našeho úterního jednání. Zároveň si dovoluji požádat před hlasováním o tomto mém procedurálním návrhu o patnáctiminutovou přestávku.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Před hlasováním tohoto návrhu patnáctiminutovou přestávku. Je-li to žádost jménem klubu, samozřejmě jí vyhovím. V tuto chvíli vyhlašuji přestávku do 17 hodin. Upozorňuji, že v 17 hodin přesně budeme hlasovat o tomto procedurálním návrhu.

 

(Schůze přerušena v 16.43 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP