Středa 13. května 1998

 

(pokračuje Kováčik) 

"c): Podrobnosti skladování hnojiv a statkových hnojiv a způsobu používání hnojiv, statkových hnojiv a pomocných látek na zemědělské půdě a lesních pozemcích a způsobu vedení evidence o jejich použití."

Písmeno d) téhož paragrafu zní: "d): Rizikové prvky a rizikové látky sledované ústavem při agrochemickém zkoušení zemědělských půd, rozsah a způsob jejich sledování, postupy pro odběr vzorků a pro provádění chemických rozborů zemědělských půd."

Dámy a pánové, děkuji vám za napjatou pozornost, se kterou jste mé návrhy sledovali.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Děkuji panu poslanci Kováčikovi. Další přihlášky do rozpravy nemám, ale vidím, že se hlásí pan poslanec Skopal.

 

Poslanec Ladislav Skopal: Dovolte mi, abych přednesl některé pozměňující návrhy. Jedná se o § 1 odst. 2, a sice doplnit o písmeno d), které zní: "d): Směsi hnojiv."

§ 2 doplnit o písmeno j) v tomto znění: "j): Směs hnojiv je výrobek vzniklý mechanickým smísením již registrovaných hnojiv."

Dále v § 4 odst. 2 vypustit ustanovení pod písmenem f), což je "poměry mísení hnojiv", jde-li o směs. Toto písmeno by se vypustilo.

§ 5 odst. 1 doplnit ustanovení pod písmenem d) takto: "d): Rozsah a způsob použití hnojiv včetně omezení použití hnojiva pro směsi hnojiv."

To je všechno.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Děkuji panu poslanci Skopalovi. Další přihlášky nejsou, takže podrobnou rozpravu končím a tím končím také druhé čtení. Děkuji panu ministrovi i panu zpravodajovi.

 

Dámy a pánové, protože bylo odhlasováno touto sněmovnou, že půl hodiny před začátkem organizačního výboru, který se sejde - a to už nyní vyhlašuji - v 18.30 hodin, budeme pokračovat v projednávání bodu

 

66.
Návrh na volbu místopředsedy a členů prezidia Fondu národního majetku České republiky

 

Tento bod otevírám a zároveň svolávám schůzi organizačního výboru na 18.30 hodin v případě, že bude skončena rozprava k bodu, který jsem právě otevřel. V rozpravě žádné další přihlášky nemám, takže rozpravu mohu ukončit. Vyhlašuji první kolo této volby, která proběhne tajným hlasováním. Hlasovací lístky budou vydávány od 17.55 hodin do 18.15 hodin. Výsledky tajné volby budou vyhlášeny zítra ráno.

Dámy a pánové, tím končím část schůze, která se odehrává v této místnosti, a prosím, abyste, pokud chcete, se zúčastnili volby, jinak vám přeji hezký večer a zítra ráno v 9.00 hodin budeme pokračovat bodem č. 99, kterým jsou "Odpovědi na písemné interpelace". Dále má být projednán bod "Napadení poslance Sládka" a dalším bodem má být "Návrh zákona vrácený Senátem". Ještě jednou se s vámi loučím a na shledanou.

 

(Schůze přerušena v 17.55 hodin.)

***


Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP