Pátek 17. dubna 1998

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 523. Ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 523 se z přítomných 129 poslanců pro vyslovilo 65. Tento návrh byl přijat.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Na straně 13 nahoře, bod E8. Stanovisko pana ministra záporné, na vůli sněmovny, zpravodaje rovněž na vůli sněmovny.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 524. Ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 524 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 129 vyslovilo 88 a 9 proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Poslední pozměňovací návrh pana poslance Sobotky označený E 9. Stanovisko pana ministra záporné, zpravodaj ponechává na vůli sněmovny.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 525. Ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 525 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 130 vyslovilo 76 a 33 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Poslední pozměňovací návrh je návrh pana poslance Třebického. Na straně 13 pod písm. f). Stanovisko zpravodaje je záporné, stanovisko pana ministra je rovněž záporné.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Zahajuji hlasování pořadové číslo 526. Ptám se, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 526 tento návrh nebyl přijat, když se pro něj z přítomných 130 vyslovilo 8 a 85 bylo proti.

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Tím jsme vyčerpali všechny předložené pozměňovací návrhy a můžeme hlasovat o zákonu jako celku.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Přednesu návrh usnesení.

"Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s vládním návrhem zákona, kterým se mění a doplňuje zákon č. 248/1992 Sb., o investičních společnostech a investičních fondech, ve znění pozdějších předpisů, podle sněmovního tisku 331, ve znění schválených pozměňovacích návrhů."

O tomto návrhu usnesení rozhodneme v hlasování pořadové číslo 527, které zahajuji. Ptám se, kdo je pro tento návrh usnesení. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 527 tento návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 131 vyslovilo 109 poslanců, nikdo nebyl proti.

Konstatuji, že s návrhem zákona byl vysloven souhlas.

 

Tím jsme skončili projednávání tohoto bodu.

Blahopřeji navrhovateli, děkuji zpravodaji a udílím slovo předsedovi klubu KSČM.

 

Poslanec Vojtěch Filip: Děkuji. Paní předsedající, paní a pánové, v souladu s § 54 odst. 9 navrhuji přerušení této schůze a odložení ostatních bodů, které nebyly projednány, do schůze květnové. Děkuji.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Pane poslanče Filipe, sledujte mě, prosím. Chci se pouze zeptat, zda jste nechtěl spíš navrhnout ukončení této schůze a přeložení zbývajících bodů na květnovou schůzi.

 

Poslanec Vojtěch Filip: Paní předsedající, omlouvám se, ukončení této schůze a body odložit na příští schůzi.

 

Místopředsedkyně PSP Petra Buzková: Děkuji za tento návrh, o kterém rozhodneme v hlasování pořadové číslo 528, které zahajuji.

Ptám se, kdo je pro tento procedurální návrh pana poslance Filipa. Kdo je proti tomuto návrhu?

Konstatuji, že v hlasování pořadové číslo 528 návrh byl přijat, když se pro něj z přítomných 130 hlasovalo 82 a 31 bylo proti.

 

Paní poslankyně, páni poslanci, to tedy znamená, že neprojednané body této schůze budou přesunuty na pořad jednání květnové schůze a na základě usnesení Poslanecké sněmovny v tuto chvíli 23. schůzi Poslanecké sněmovny končím.

 

(Schůze ukončena v 15.06 hodin.)

***


Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP