Neděle 13. března 1983

Také Sněmovna národů návrh usnesení schválila.

Vzhledem k souhlasnému usnesení obou sněmoven konstatuji, že Federální shromáždění Československé socialistické republiky souhlasí se Smlouvou o přátelství a spolupráci mezi Československou socialistickou republikou a Libyjskou arabskou lidovou socialistickou džamáhírijí, podepsanou v Praze dne 9. září 1982.

Vzhledem k tomu, že jsme si proti původnímu programu trochu přispíšili, dovolte mi dodatečně přivítat pana Abdula Hamida Faraga Mansora, člena Lidového výboru Libyjské arabské lidové socialistické džamáhírije, který se zúčastnil projednávání této smlouvy. (Potlesk.) Soudružky a soudruzi, posledním bodem našeho pořadu je

V

Zpráva o činnosti předsednictva Federálního shromáždění, předsednictva a výborů Sněmovny lidu a předsednictva a výborů Sněmovny národů za dobu od 16. prosince 1982 do 15. března 1983

(tisk 65).

Zpráva je obsažena v parlamentním tisku 85.

Jsou k této zprávě nějaké připomínky nebo dotazy? (Nebyly.) Není tomu tak.

Konstatuji, že Federální shromáždění vzalo zprávu o činnosti předsednictva Federálního shromáždění, předsednictva a výborů Sněmovny lidu a předsednictva a výborů Sněmovny národů za dobu od 16. prosince 1982 do 15. března 1983 na vědomí.

Soudružky a soudruzi, pořad 8. společné schůze Sněmovny lidu a Sněmovny národů jsme vyčerpali.

Prosím členy předsednictva Federálního shromáždění, aby se za 20 minut, tj. v 15.50 hodin, zúčastnili schůze předsednictva ve druhém poschodí v místnosti č. 214.

Děkuji vám všem za účast a končím 8. společnou schůzi Sněmovny lidu a Sněmovny národů Federálního shromáždění Československé socialistické republiky. (Potlesk.)

Schůze skončila v 15.29 hodin.


Související odkazy



Přihlásit/registrovat se do ISP