(10.50 hodin)
(pokračuje Zaorálek)

Doporučuji hlasovat o potvrzení každého předsedy zvlášť. Není-li k tomuto způsobu hlasování námitek, domnívám se, že je důstojnější.

 

Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci předsedkyně petičního výboru potvrdili poslankyni Zuzku Rujbrovou, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 34 z přítomných 188 poslanců pro 126, proti 13. Návrh byl přijat.

 

Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci rozpočtového výboru potvrdili poslance Miroslava Kalouska, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 35 z přítomných 192 poslanců pro 178, proti 2. Také tohoto předsedu jsme zvolili.

 

Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci předsedy volebního výboru potvrdili poslance Miroslava Beneše, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 36 z přítomných 193 poslanců pro 186, proti jeden. Návrh byl přijat.

 

Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci předsedy hospodářského výboru potvrdili poslance Josefa Hojdara, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 37 z přítomných 193 poslanců pro hlasovalo 183, proti 2. Schválili jsme.

 

Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci předsedy ústavně právního výboru potvrdili poslance Miloslava Výborného, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 38 z přítomných 193 poslanců hlasovalo pro 188, proti byli 2. Potvrdili jsme také tohoto předsedu.

 

Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci předsedy výboru pro evropskou integraci potvrdili poslance Pavla Svobodu, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 39 z přítomných 193 poslanců pro 151, proti 8. Návrh jsme přijali.

 

Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci předsedy výboru pro obranu a bezpečnost potvrdili poslance Jana Vidíma, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 40 z přítomných 193 poslanců pro 168, proti 4. Návrh byl přijat.

 

Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci předsedy výboru pro sociální politiku a zdravotnictví potvrdili poslankyni Miladu Emmerovou, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 41 z přítomných 193 poslanců pro 191, proti nikdo. Návrh byl přijat.

 

Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci předsedy výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu potvrdili poslance Waltera Bartoše, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 42 z přítomných 193 poslanců pro 183, proti nikdo. Předsedu jsme schválili.

 

Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci předsedy výboru pro veřejnou správu, regionální rozvoj a životní prostředí potvrdili poslance Radko Martínka, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 43 z přítomných 193 poslanců pro 166, proti jeden. Návrh byl přijat.

 

Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci předsedy zahraničního výboru potvrdili poslance Vladimíra Laštůvku, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

V hlasování pořadové číslo 44 z přítomných 193 poslanců pro 184, proti nikdo. Přijato.

 

Zahajuji hlasování. Kdo souhlasí, abychom ve funkci předsedy zemědělského výboru potvrdili poslance Ladislava Skopala, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Je někdo proti?

V hlasování pořadové číslo 45 z přítomných 193 poslanců pro hlasovalo 174, proti jeden.

 

Takže konstatuji, že jsme potvrdili všechny předsedy výborů Poslanecké sněmovny, kteří byli zvoleni na včerejších ustavujících schůzích výborů. Takže tento bod můžeme uzavřít.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP