(14.30 hodin)
(pokračuje Tomio Okamura)

Tady by se mi líbilo - tak vždyť tady vidíme vás zrovna, pan místopředseda Bartošek. Vy vždycky útočíte na každého, tak by mě zajímalo vyjádření k tomu, že váš lídr je soudem odsouzený. To by myslím bylo adekvátní vyjádření. Takže tohle je myslím že věc, která by také neměla zapadnout, když už tedy. Mělo by se o tom mluvit. Já vím, že vaší odpovědí bude, že i ten byl odsouzen, tamten byl odsouzen a tohleto, ale vy máte lídra do Evropského parlamentu odsouzeného soudem. Tak jak to tedy je? A to ještě útočil na mě před rokem. Takže to je úplně neuvěřitelné. Takže asi takhle.

Půjdu dál, protože tohle je pořád dokola. Ostatně k lidovcům se ještě dostanu, ale dostanu se k vašim sociálním návrhům v sociální oblasti, protože tady je potřeba o tom mluvit, že vy jste proti rodinám s dětmi, a teď - ale já se k tomu všemu ještě dostanu, doufám, protože je času dost samozřejmě, protože je potřeba rozebrat všechny tyhle věci podrobně. Už jsem to říkal minulý týden, ale já myslím, že je potřeba znovu zdůraznit návrh KDU-ČSL, že chcete zvýšit povinné odvody pracujícím lidem. Ano, KDU-ČSL chce zvýšit odvody pracujícím lidem, odvody na povinné sociální pojištění pracujícím lidem. Je to váš návrh, chcete zvýšit. Takže opět jdete proti pracujícím lidem. Proti pracujícím lidem! A my s tím samozřejmě nesouhlasíme. My naopak chceme podpořit pracující lidi a rodiny s dětmi. Ostatně je to KDU-ČSL, která, jak víme, tak na základě takzvaného konsolidačního balíčku, neboli okrádacího balíčku, který platí od 1. ledna letos, tak vy jste vzali malým rodinám s dětmi, KDU-ČSL, ministr Jurečka spolu s Fialovou vládou samozřejmě, s vaší pětikoalicí, jste vzali až 44 000 korun ročně rodinám s malými dětmi, což je neskutečný! To je neskutečný plivnutí do tváře všem pracujícím rodinám s dětmi. KDU-ČSL je lídr protirodinné politiky. Lídr toho, jak okrást, okrást slušné a pracující rodiny!

Takže hnutí SPD zásadně odmítá migrační part EU, který zavádí přerozdělování migrantů a který absolutně nebojuje proti příčinám migrace do Evropy, ale nepřijatelným způsobem řeší pouze její důsledky přerozdělením. Fialova vláda navíc o obsahu migračního paktu informuje zavádějícím způsobem, když například tvrdí, že neobsahuje žádné kvóty na přijetí migrantů, přestože pravdou je pravý opak, anebo že Česká republika má z tohoto paktu jakousi výjimku kvůli přijetí uprchlíků z Ukrajiny, ačkoliv o tom není v jeho textu ani zmínka. Jak jsem říkal, tím nejbližším řešením jsou volby do Evropského parlamentu, které jsou za měsíc, a bude to takové referendum o Fialově vládní pětikoalici.

Ten migrační pakt už jsem tady rozebíral mnohokrát. Je to samozřejmě katastrofa pro Českou republiku, ostatně proto Poláci a Maďaři hlasovali proti. A je to samozřejmě obrovský podraz. Je to další podraz Fialovy vlády na naše občany. Mimochodem, rád bych upozornil, že kriminalita imigrantů je v průměru několikanásobně vyšší než kriminalita místních občanů. Německý deník Bild přinesl před několika dny statistiku kriminality imigrantů v jednotlivých spolkových zemích Německa. Podíl pachatelů, kteří nemají německé státní občanství, na celkovém počtu spáchaných trestných činů je zhruba trojnásobně vyšší, než je podíl cizinců na celkovém počtu obyvatel žijících ve Spolkové republice Německo. Mimochodem o těchto skutečnostech informoval i server Novinky. Ještě je třeba připomenout, že do toho nejsou zahrnuti lidé s migračním pozadím, kteří již německé občanství mají. To jsou ti, jak vyhlašovali například ten chalífát.

Když už jsem u toho Německa, tady se chvilku zastavím. Tady je potřeba se zastavit u KDU-ČSL, jejíž lídrem kandidátky do Evropského parlamentu je poslanec Zdechovský, právě odsouzený poslanec, odsouzený soudem. Vy navrhujete - teď je to váš návrh z minulého týdne, KDU-ČSL, za podpory Fialovy vlády ovšem - vyznamenání, státní vyznamenání pro Bernda Posselta, předsedy Sudetoněmeckého landsmanšaftu. To jsou pohrobci nacistů. A navrhuje to poslanec Heller. Heller, u kterého přesně nevím, jak vypadá, protože se tady neprojevil ve Sněmovně, poslanec Heller z Jihočeského kraje. Tady kolega pana Bartoška, KDU-ČSL, z Jihočeského kraje. To je ten, který, jestli si vzpomínám dobře, když ještě nebyl poslancem, tak na mě podal trestní oznámení kvůli tomu, že jsem proti migraci. Takže tohle je KDU-ČSL!

Mimochodem to, že jsem proti migraci a že tady nechci africké a islámské migranty, trestní oznámení na mě podal i poslanec Kolář z TOP 09, když byl ještě starostou Prahy 6. A provládní média, respektive média pro Fialovu vládní pětikoalici, to široce dávala na titulní strany, protože on to udělal schválně těsně před volbami, volby 2017, a schválně to na mě dal. Mělo mě to poškodit před volbami. Těsně před volbami to dal. A všechen ten mainstream napsal, že na Okamuru je trestní oznámení, protože je proti migraci. Děkuju. Dostali jsme ve volbách dvouciferný výsledek. A samozřejmě policie to trestní oznámení hned po volbách hodila do koše. Hodila ho do koše.

Takže to jsou metody Fialovy vládní pětikoalice! Vy jste promigrační strany. Vy chcete přijímat migranty, vy chcete zahltit nepřizpůsobivými migranty Českou republiku, a ještě podáváte trestní oznámení na mě, které pak policie hodila vždycky do koše, protože já jsem lídr - a jsem lídr, nestydím se za to, tématu migrace, že nechci tady migranty a nechci tady ani islám. Ano, bylo to pro mě ocenění, protože správně jste vyhodnotili, že SPD, že Okamura je tím jediným politikem, který tady celou dobu bojuje proti nelegální migraci. Také za to celou dobu schytávám trestní oznámení. Že se někdo přidal teď v poslední době, hnutí ANO, tak tady už to bude potom trošku spíš možná třeba slíznutí nějaké smetánky. Ale ten boj prokousat se těmi trestními oznámeními, těmi nenávistnými útoky za 10 let, to už jsem absolvoval a jsem rád, že jsme to vybojovali a že teď se třeba přidali i další. A neustoupil jsem nikdy, když jsem o tom začal mluvit už poprvé v roce 2012.

Vzpomeňte na můj plakát, za který se vůbec nestydím, a každý si ho může dohledat, kdy byl náš plakát, že na mapě České republiky bílé ovečky vykopávají jednu černou. Ale to nebyl žádný rasismus. Zase to převrátili, pamatuju v roce 2014. To byl plakát švýcarské strany, která tuším je dokonce vládní stranou ve Švýcarsku, nebo byla určitě, a bylo to referendum ve Švýcarsku, plakát k referendu o odmítnutí nelegální migrace. A to referendum dopadlo, že Švýcaři zpřísnili migrační politiku. To byl demokratický plakát z demokratického Švýcarska, kdy my jsme si vyžádali povolení té švýcarské strany, švýcarské parlamentní strany, zdali ho můžu použít, ale místo švýcarské vlajky pod to dát českou. Povolení jsme dostali a využili jsme to.

A zase mi někdo říkal, že jsem rasista. Já? S mýma šikmýma očima? Vždyť vy jste rasismus nikdy nezažili! Mně se líbí, jak tihle podvodníci, političtí podvodníci z vládní pětikoalice, a ti aktivisti a ti provládní novináři mluví o rasismu. Ti, kteří nikdy rasismus nezažili! Já vím, co je to rasismus. Já na rozdíl od vás jsem ho zažil a zažívám ho často. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP