Středa 28. února 2024

(14.10 hodin)
(pokračuje Tomio Okamura)

Kdo sleduje, co se děje s migrací po Evropě, vidí, že předměstí metropolí západní Evropy jsou rozvrácená a kulturně nepřátelští migranti a jejich děti získávají mezitím volební právo a nebojí se už nahlas volat, že Evropa je jejich. Židé hromadně opouštějí Evropu. Ze synagog se stávají mešity a muslimové s dalšími zapalují nejen předměstí, ale i evropské kostely.

Takže na jednu stranu samozřejmě třeba, jak máte ten konflikt na Blízkém východě, tak Fialova vládní pětikoalice deklarovala podporu Izraeli, nic proti tomu, ale zároveň odsouhlasili migrační pakt, kdy právě ti muslimové jsou otevřeně samozřejmě proti, proti židovské, antické a evropské kultuře. Kdyby proti, to ještě slabé slovo. Prostě násilím, násilím se snaží samozřejmě tu naši kulturu likvidovat.

Mimochodem, když už jsme u toho manželství pro všechny, opět je to zajímavý paradox, když už u něj dnes jsme, že právě největším nebezpečím pro homosexuály je islamizace Evropy a islám. Je to tak. Je to tak! Vyznavači islámu dělají ta zvěrstva, že shazují homosexuály ze střech a tak dále. To znamená, s tím samozřejmě SPD absolutně nemůže souhlasit. To znamená, my jsme pro to, aby všichni měli stejná práva tady, všichni občané, což všichni mají stejná práva podle ústavy. Samozřejmě nikdo nemá právo hrát v základní jedenáctce Sparty nebo Slavie. To, doufám, je každému jasné. Asi na to nebudou kvóty. Asi nebudeme přikazovat, kolik má být ve Spartě a ve Slavii takových a makových. Prostě odpovídá výkon, záleží na výkonu, záleží na předpokladech.

Takže samozřejmě to jsem chtěl jenom říct, tenhle paradox, že vy prosazujete migrační pakt EU, a přitom přesně jeho důsledek bude, a už to vidíme v západní Evropě, že největším nebezpečím pro homosexuály a mimochodem pro Židy a pro evropskou kulturu je právě ta islamizace Evropy, kterou vy podporujete. Takže přesně na tomhle je vidět, jak vládní pětikoalice je úplně mimo, protože vy nemáte žádný principiální politický program, vy nemáte žádné zásady, žádné principy, kterých byste se drželi, žádnou ideologii. Vaší ideologií je skutečně ten liberalismus, to znamená bezbřehý - prostě všichni se vším a pomíchat všechno a on z toho vznikne nějaký guláš. Nějaký pejsek s kočičkou udělají dort a tak dál. A pak prostě, občané, snězte si to!

To, co politici ve vedení Evropské unie na Západě dovolili, je jednoznačně zločin proti evropským národům. Vím, že mnohým z vás se myšlenka na hlasy migrantů líbí, ale věřte, že to je likvidační nápad, který se v každé zemi, kde povolili uzdu migraci, zle vymstil. Jen hlupák odporuje zdravému rozumu, ale jen šílenec zavírá oči před stokrát potvrzenou realitou.

Vážené dámy a pánové, ne migraci znamená prostě ne. To znamená, že žádného nelegála nepustím přes vnější hranici ani přes hranici České republiky. Žádnému nelegálovi nedovolím, aby se u nás v České republice usadil, a je jedno, zda přijede načerno v kontejneru, nebo mi je sem budou lifrovat vaši zástupci z Evropské komise. Ne znamená, že odmítám platit pokuty komusi za to, že naše země zcela přirozeně patří nám. Byť nám Brusel fakticky svrchovanost sebral, alespoň teoreticky jsme stále svrchovanou zemí a každý ústupek, který Bruselu uděláme, a je jedno, zda jde o migranty, nebo o českou měnu, znamená další krok k definitivnímu vazalství a konci svrchované České republiky.

Obranu této svrchovanosti máme - my občané této republiky - uloženu ze zákona a jakékoliv spolčování k jejímu narušení je trestným činem. Chovejme se prosím podle toho. Vláda a čeští europoslanci by měli přehodnotit komplexně svá rozhodování a odmítnout migrační pakt. My jako Sněmovna Parlamentu České republiky bychom měli jasným usnesením k tomu vládu zavázat. To by ovšem musela vládní koalice schválit program dnešní mimořádné schůze, abychom o takovém usnesení vůbec mohli hlasovat, což koalice neudělá, protože podporujete migraci.

Přesto navrhuji jménem SPD usnesení v tomto znění: Za prvé, Sněmovna Parlamentu České republiky zavazuje vládu České republiky, aby při všech jednáních na jakékoliv úrovni odmítla takzvaný migrační pakt a aby iniciovala spolu se zeměmi, které tento pakt už odmítly, další jednání o jeho definitivním zrušení, a to jakoukoliv legální cestou. Bod dvě návrhu usnesení SPD: Sněmovna Parlamentu České republiky zavazuje vládu České republiky, aby vyhlásila celostátní závazné referendum o přijetí či nepřijetí migračního paktu EU.

Takže toto usnesení navrhuji, abychom o něm hlasovali, pakliže vládní koalice nám povolí schválit program této opoziční schůze. Ale samozřejmě bohužel je mi jasné, že vy program této schůze neschválíte, aby se nemohlo o tomto návrhu usnesení SPD hlasovat, protože ODS je proimigrační strana, která chce přijímat euro. Říkal to za ODS i předseda Senátu Miloš Vystrčil, říkala to i senátorka ODS Miroslava Němcová, ale říkala to i poslankyně ODS paní Zajíčková a další. Takže ODS prosazuje přijetí eura, vrcholní představitelé prosazují přijetí eura, předseda ODS Petr Fiala to těmto poslancům nijak nerozporoval, nijak jim to nevytknul, tento postoj, takže je to jasné. Takže samozřejmě ODS je proimigrační strana, která podporuje přijetí eura. Teď jenom premiér Fiala něco říkal, že teď to bude odkládat jenom, tu diskusi, jsme slyšeli. To je komické. Místo aby řekl ne, nikdy, tak zase odkládá. To je stejné jako to vaše hlasování o migračním paktu, kdy jste se teď alibisticky zdrželi, přestože předtím v rámci projednávání ministr vnitra Vít Rakušan proaktivně hlasoval pro migrační pakt. Vy jste zničili Českou republiku přece! Takže ODS je prostě promigrační strana, proimigrační strana, je to jasné a je to tak.

Já bych jenom připomenul teď úplně... Víte, jenom tady koukám, že tady to sledují někteří poslanci ODS. Víte, jaká je vaše politika? Tak se zeptejte, jak vaše europoslankyně hlasovala, teď hlasovala, na zemědělském výboru v Evropském parlamentu! Hlasovalo se o další výjimce pro to, aby se mohly bezcelně dovážet zemědělské produkty z Moldávie a z Ukrajiny. Členem toho výboru jsou pouze tři poslanci. Je tam pan Hlaváček, se tuším jmenuje, za hnutí ANO, pak je tam paní Vrecionová za ODS a Ivan David za SPD. Kdo myslíte, že jako jediný hlasoval proti tomu, aby byla výjimka na dovoz, bezcelní dovoz zemědělských komodit z Ukrajiny a z Moldavska? To znamená, podpora toho dovozu, kde mají úplně jiné limity na pesticidy na Ukrajině. Tady jsou mnohem přísnější normy. Takže je to škodlivé zdraví, nebo může to ohrožovat zdraví, poškozuje to české zemědělce zase, tyhle dovozy, a poškozuje to i zemědělce u nás tady. Takže jediný, kdo hlasoval proti teď na zemědělském výboru Evropského parlamentu, budu k tomu natáčet video, až tady skončím dneska, tak byl Ivan David za SPD. Jediný, kdo tam hájí zájmy České republiky a našich zemědělců! Europoslanec hnutí ANO pan Hlaváček se zdržel. Nehlasoval proti. A paní Vrecionová za ODS hlasovala pro. ***


Související odkazy


Videoarchiv14:10


Přihlásit/registrovat se do ISP