(Jednání pokračovalo v 11.46 hodin.)

 

Místopředsedkyně PSP Klára Dostálová: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, je 11.46 hodin. Nyní tedy s přednostními právy. Pan poslanec Benda se vzdává nároku na přednostní právo a nyní je na řadě paní předsedkyně Schillerová, následována panem předsedou Fialou. Prosím, paní předsedkyně.

 

Poslankyně Alena Schillerová: Děkuji za slovo, paní místopředsedkyně. Jenom velmi stručně. Jak jsem avizovala, tak teď v řádné otevřené schůzi beru z důvodů, které jsem vysvětlila, myslím si, že je opakovat nemusím, pauzu na jednání klubu hnutí ANO v délce dvě hodiny. Děkuji.

 

Místopředsedkyně PSP Klára Dostálová: Také děkuji. Nyní pan předseda Fiala. Prosím.

 

Poslanec Radim Fiala: Děkuji za slovo. I já to zopakuji na mikrofon. Z důvodů, které jsem již uvedl, žádám o pauzu na jednání poslaneckého klubu hnutí SPD v délce dvou hodin, které budou následovat po pauze klubu ANO.

 

Místopředsedkyně PSP Klára Dostálová: Děkuji. A vzhledem k tomu, že na základě dohody grémia bylo rozhodnuto, že tuto schůzi přerušíme do středy do 13 hodin, než tu schůzi přeruším, ještě načtu omluvy. Omlouvá se paní poslankyně Decroix Eva od 11.30 z rodinných důvodů, pan poslanec Svoboda Pavel do 10.15 z pracovních důvodů, pan ministr Kupka Martin do 10.50 z pracovních důvodů.

Přerušuji tedy 69. schůzi do středy 13 hodin a přeji vám hezký den. Na shledanou a děkuji za spolupráci.

 

(Jednání skončilo v 11.47 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP