(12.40 hodin)
(pokračuje Vojtěch Munzar)

Takže se přihlašuji ke sněmovnímu dokumentu pod označením 1056, to je ta dodatečná lhůta pro vydávání průkazů o jeden rok.

Sněmovní dokument 1057, pozměňovací návrh 1057 pana kolegy Blahy, který říká, že Státní plavební správa už nebude šetřit nehody malých plavidel bez vlastního pohonu, to znamená kánoí, raftů a podobně, je to ušetření administrativní práce Státní plavební správě, protože toto většinou šetří policie, pokud se tam něco stane.

A poslední pozměňovací návrh pod označením 1058 je posunutí účinnosti celého zákona, protože se předpokládalo, že nastane jeho účinnost od 1. července 2022. Tato lhůta už uplynula, proto je tam návrh posunout to o jeden rok. Děkuji za pozornost.

 

Místopředseda PSP Karel Havlíček: Děkuji. Nikdo další do podrobné rozpravy přihlášen není, čímž ji končím.

A ještě dovolte, než ukončím čtení celého návrhu, abych udělal administrativě zadost - omlouvám pana poslance Beitla, a to z rodinných důvodů z celého dnešního jednání. Stejně tak omlouvám paní poslankyni Fialovou mezi 13.00 a 23.45 z důvodu pracovního jednání a paní předsedkyni Markétu Pekarovou Adamovou od 12.15 do 15 00 z pracovních důvodů.

Vzhledem k tomu, že jsme vyčerpali vše, co se týká tohoto bodu, tak končím čtení tohoto návrhu a současně tím končím 29. schůzi Poslanecké sněmovny a přeji vám všem hezké dny a případně hezkou dovolenou. Děkuji.

 

(Schůze skončila ve 12.42 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP