(19.10 hodin)

 

Poslankyně Olga Richterová: Děkuji za slovo. Hlásím se k pozměňovacímu návrhu číslo 7806. Už byl odůvodněn v obecné rozpravě. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji. Nyní paní poslankyně Lenka Dražilová, připraví se kolegyně Šafránková. Prosím, paní poslankyně.

 

Poslankyně Lenka Dražilová: Já se hlásím k pozměňovacímu návrhu pod číslem 7805.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji. Nyní paní poslankyně Šafránková, připraví se kolega Chvojka.

 

Poslankyně Lucie Šafránková: Děkuji. A já se hlásím k pozměňovacím návrhům pod číslem 7588 a 7589. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji. Nyní pan poslanec Chvojka, připraví se Marek Výborný. Máte slovo.

 

Poslanec Jan Chvojka: Děkuji ještě jednou, pane místopředsedo, za slovo. Já už jsem pozměňovací návrh představil v obecné rozpravě. Jde o posunutí účinnosti z 1. dubna na 1. července tohoto roku a v systému Sněmovny je zaregistrován pod evidenčním číslem 7867. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji. Nyní pan poslanec Marek Výborný, připraví se Aleš Juchelka. Máte slovo, pane poslanče.

 

Poslanec Marek Výborný: Děkuji, pane místopředsedo, za slovo. Já se tímto hlásím k pozměňovacímu návrhu pod sněmovním dokumentem číslo 7828. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji. Nyní pan poslanec Aleš Juchelka, připraví se Jan Čižinský. Máte slovo.

 

Poslanec Aleš Juchelka: Také děkuji. Já bych se rád přihlásil v podrobné rozpravě k pozměňovacímu návrhu 7839, který jsem zdůvodnil v rozpravě obecné. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji. Nyní pan poslanec Jan Čižinský. Připraví se kolega Bauer, ale ten tady není. Už ho vidím, už se blíží. Pan kolega Čižinský. Prosím.

 

Poslanec Jan Čižinský: Takže já jsem v předchozí debatě ty návrhy zdůvodnil. Jedná se o dokumenty 7592 a 7593.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji. Pan poslanec Jan Bauer je připraven také do podrobné rozpravy. Prosím ještě o klid. Poslední přihlášený do podrobné rozpravy. Prosím, pane poslanče, máte slovo v podrobné rozpravě.

 

Poslanec Jan Bauer: Děkuji. Vážený pane místopředsedo, dovolte, abych se přihlásil k svému pozměňujícímu návrhu, který je načten do systému pod číslem 7223. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji. Ptám se, jestli se někdo ještě hlásí z místa do podrobné rozpravy. Není tomu tak. Podrobnou rozpravu končím. Ptám se, jestli je zájem o závěrečná slova po podrobné rozpravě. Paní ministryně? Nemá zájem. Paní zpravodajka? Nemá zájem. Žádný procedurální návrh nepadl, o kterém bychom hlasovali. Já tedy končím bod číslo 6 této schůze a vzhledem k tomu, že návrh na prodloužení lhůty k projednání o zákonech byl jenom pro tento bod, přerušuji 91. schůzi. O jejím pokračování rozhodneme na jednání politického grémia.

Těším se s vámi zítra v 9 hodin. Budeme pokračovat v 87. schůzi, a to v pořadí třetích čtení, tak jak bylo odpoledne schváleno. Hezký večer.

 

(Schůze přerušena v 19.13 hodin.)***




Přihlásit/registrovat se do ISP