(20.40 hodin)

 

Poslankyně Miloslava Vostrá: Vážené kolegyně, kolegové, já vám to chci zjednodušit. Pokud tady padl návrh od pana kolegy Ferjenčíka, posunutí na 9. 11. 2020, já s tím posunutím termínu problém nemám, je pravda, že to budeme projednávat jedenáctého, takže ten prostor tam bude. Já klidně souhlasím s tím, aby to bylo 9. 11.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Jde o protinávrh, stejně ho budu dávat hlasovat jako první. Takže usnesení, které bylo předneseno, je s termínem nyní 9. 11., to znamená, že vláda předloží ten návrh konsolidace do 9. 11. Já zagonguji, ještě vás jednou odhlásím. Požádám vás o novou registraci. Prosím, přihlaste se svými identifikačními kartami.

 

O návrhu usnesení ve variantě protinávrhu kolegy Ferjenčíka budeme hlasovat v hlasování číslo 189, které jsem právě zahájil, a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování číslo 189 z přítomných 78 pro 72, proti 2. Návrh byl přijat. Konstatuji, že návrh usnesení jsme přijali, a mohu tedy ukončit i bod 506.

 

Děkuji paní zpravodajce, děkuji paní ministryni a končím dnešní jednací den s tím, že, vážené paní poslankyně, páni poslanci, ale i členům vlády sděluji, že podle dohody poslaneckých klubů z dnešního rána budeme pokračovat v 62. schůzi 30. října v 9 hodin. S tím, že na pořadu 30. října jsou body z bloku třetích čtení, a to minimálně bod 357, a pak body 503 a další body z bloku prvních čtení. ***

 

(Jednání skončilo ve 20.41 hodin.)




Přihlásit/registrovat se do ISP