Úterý 21. dubna 2020, stenozáznam části projednávání bodu pořadu schůze

(pokračuje Vojtěch Filip)

362.
Návrh na změny zasedacího pořádku poslanců
v jednacím sále Poslanecké sněmovny

Na lavice vám byl rozdán aktualizovaný písemný podklad. Prosím předsedu poslaneckého klubu SPD pana poslance Radima Fialu, aby ho uvedl.

 

Poslanec Radim Fiala: Děkuji za slovo. My jsme čistě proto, vážené kolegyně, vážení kolegové, že se členem našeho poslaneckého klubu stal poslanec Jaroslav Foldyna, tak jsme požádali o změnu o zasedacího pořádku tak, jak ho máte předložený na lavicích.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Filip: Děkuji. Otevírám všeobecnou rozpravu. Nemám žádnou přihlášku. Ptám se, kdo se hlásí z místa. Nikoho nevidím, rozpravu končím. Zahajuji podrobnou rozpravu. Ptám se, jestli se někdo hlásí, protože také nemám žádnou přihlášku. Pokud se nikdo nehlásí, i podrobnou rozpravu končím.

 

Máte před sebou návrh usnesení, to je nový zasedací pořádek, o kterém rozhodneme v hlasování číslo 19, které jsem právě zahájil, a ptám se, kdo je pro. Kdo je proti? Děkuji vám.

V hlasování číslo 19 z přítomných 188 pro 155, proti 4. Návrh byl přijat.

 

Konstatuji, že jsme návrh usnesení přijali, a tím jsme skončili bod číslo jedna naší schůze. Čili přesazení bude aktuální zítra ráno při zahájení schůze, tedy i s cedulkami.

 

Budeme tedy pokračovat podle pořadu schůze a jde o

Aktualizováno 1. 9. 2020 v 16:48.




Přihlásit/registrovat se do ISP