(16.20 hodin)

 

Místopředseda PSP Tomáš Hanzel: Děkuji. Bude odpovězeno písemně v souladu s jednacím řádem.

A opět pan poslanec Lukáš Bartoň s interpelací na paní ministryni Martu Novákovou.

 

Poslanec Lukáš Bartoň: Děkuji. Vážená paní ministryně - či vážený pane ministře, záleží na době, kdy toto někdo bude číst - zabývalo se Ministerstvo průmyslu příležitostí rozvoje průmyslu, pokud by v České republice byly plně legalizovány všechny druhy konopí, tedy nejen pěstování, ale i jeho zpracování a obchodování s ním? Pokud bychom byli první v Evropě, přitáhli bychom průmysl s tímto spojený - nejen farmaceutický, ale zejména kosmetický a další. Dle mého odhadu by šlo o miliardy. Máte nějakou analýzu? Děkuji.

 

Místopředseda PSP Tomáš Hanzel: Děkuji. Opět bude odpovězeno písemně v souladu s jednacím řádem.

A poslední interpelace - pan poslanec Lukáš Černohorský na pana nepřítomného ministra Jana Hamáčka. Prosím, máte slovo.

 

Poslanec Lukáš Černohorský: Děkuji za slovo. Dlouhodobý nedostatek policistů v hlavním městě Praze a Středočeském kraji má za následek to, že zde slouží policisté z Moravskoslezského kraje. Rád bych se tedy pana ministra vnitra zeptal, jak hodlá ministerstvo řešit přetrvávající problém s nedostatkem policistů v Praze a Středočeském kraji, jaké kroky k tomu již podnikl, jak dlouho budou muset ještě policisté z nejvzdálenějšího kraje dojíždět plnit povinnosti do Prahy a zdali jsou tito policisté za dle mého názoru nadstandardní nasazení i nadstandardně odměňováni. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Tomáš Hanzel: Děkuji. Opět bude odpovězeno v souladu s jednacím řádem písemně.

Konstatuji, že jsme pro dnešní jednací den ukončili projednávání ústních interpelací. Všem vám přeji pěkné Velikonoce. Končím dnešní jednací den a pokračovat budeme v úterý 23. 4. bodem majetkové vyrovnání. Na shledanou.

 

(Jednání skončilo v 16.22 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP