(Jednání pokračovalo ve 20.10 hodin.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Pikal: Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, vážení členové vlády, já vás zdravím dnes potřetí. Je 20.10 hodin, tedy budeme po přestávce pokračovat v projednávání dnešního pořadu. Mám zaregistrovaného pana poslance Bendu. Než mu dám slovo, je zde omluvenka. Pan poslanec Bláha se nám omlouvá od 20.10 do konce jednání z pracovních důvodů.

Prosím, pane poslanče.

 

Poslanec Marek Benda: Vážený pane místopředsedo, vážené dámy, vážení pánové, já se obávám, že dnes večer už se nic nového nedozvíme. Z tohoto důvodu dávám procedurální návrh, abychom vyřadili všechny neprojednané body včetně tohoto, o kterém teď jednáme, z pořadu této schůze a schůzi ukončili a sešli se znovu příště, až nás svolá organizační výbor. Děkuji za pozornost.

 

Místopředseda PSP Vojtěch Pikal: Já také děkuji. Myslím, že návrh, o čem budeme hlasovat, je jasný. Již jsem svolával kolegy do sálu a nevypadá to, že by se někdo další blížil. Je zde žádost o odhlášení. Já vás odhlásím. Přihlaste se prosím znovu svými kartami. Až se nám počet ustálí, zahájíme hlasování. (Chvíli čeká.)

 

Vypadá to, že jsme všichni. Budeme hlasovat o vyřazení všech zbývajících bodů z této schůze.

Zahajuji hlasování. Ptám se, kdo je pro. Kdo je proti?

hlasování číslo 334 je přihlášeno 106 poslanců a poslankyň, pro 96, proti 6. Návrh byl přijat. Tento bod je tímto přerušen a vyřazen spolu se všemi ostatními body.

 

Schůze tedy končí, protože byl projednán pořad. Já vám děkuji a sejdeme se příště. Podívám se kdy. Příště bychom se měli sejít v úterý 16. dubna jako obvykle ve 14 hodin. Přeji příjemný víkend.

 

(Schůze skončila ve 20.13 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP