Čtvrtek 20. září 2018, stenozáznam části projednávání bodu pořadu schůze

(pokračuje Tomio Okamura)

134.
Návrh na volbu člena Dozorčí rady Státního fondu rozvoje bydlení

V prvním kole na 16. schůzi Poslanecké sněmovny dne 28. 6. 2018 nebyl nikdo zvolen. Prosím tedy, aby předseda volební komise poslanec Martin Kolovratník zopakoval kandidáty, kteří postupují do druhého kola.

 

Poslanec Martin Kolovratník: Na toto neobsazené místo je to již druhá volba a její druhé kolo. Opravdu v červnu také nebyl nikdo v tomto případě zvolen. Jak jsme řekli, doplňujeme jedno místo, o které se tedy budou ucházet v uvozovkách dva finalisté z června. Postoupili Milan Grmela s 64 hlasy a Pavel Šotola s 55 hlasy. I tato volba je v tuto chvíli bez rozpravy. Je připravena.

Prosím na rozdávání volebních lístků dvanáct minut, takže do 12.50. Pokud by zástupci klubů souhlasili, tak výsledky bych oznámil ve 14.25 těsně před interpelacemi, abych tím čtením výsledků nezkracoval dobu na interpelace.

 

Místopředseda PSP Tomio Okamura: Rozprava se již nevede, byla ukončena na 16. schůzi. Přerušuji projednávání tohoto bodu na tajnou volbu. Přerušuji tedy zároveň schůzi Poslanecké sněmovny. Vyhlašuji přestávku do 14.25, kdy tedy budou vyhlášeny výsledky a následně ve 14.30 začnou ústní interpelace. Přeji dobrou chuť.

 

(Jednání přerušeno ve 12.38 hodin.)

(Jednání pokračovalo ve 14.25 hodin.)

 

Místopředseda PSP Vojtěch Pikal: Vážení páni poslanci, vážené paní poslankyně, nepřítomní členové vlády, je 14.25 hodin, tedy podle toho, jak bylo oznámeno před zahájením obědové pauzy, budeme pokračovat nyní. Předtím, než přejdeme k vyhlášení výsledků voleb, tak vám přečtu omluvy. Nashromáždilo se jich tady hodně.

Omlouvá se nám paní poslankyně Oborná od 15.00 do 23.45 z rodinných důvodů, omlouvá se nám paní poslankyně Brzobohatá z pracovních důvodů od 14.30 do konce jednacího dne, omlouvá se nám paní poslankyně Melková od 14.30 do konce jednacího dne ze zdravotních důvodů, omlouvá se nám pan poslanec Pavel Bělobrádek z dnešního celého dne a i zítra celý den z pracovních důvodů, omlouvá se nám pan ministr Plaga dnes od 14.30 do konce jednání z důvodu naléhavých pracovních záležitostí, omlouvá se nám dnes od 14.30 do konce jednacího dne z důvodu pracovní cesty pan poslanec Bartošek, omlouvá se nám od 15.00 do konce jednacího dne z pracovních důvodů pan poslanec Radek Rozvoral, omlouvá se nám pan poslanec Ferjenčík od 14.25 do konce jednacího dne ze zdravotních důvodů, omlouvá se nám pan poslanec Hnilička z dnešního odpoledního jednání do konce jednání bez udání důvodu, omlouvá se nám pan poslanec Strýček z pracovních důvodů od 14.30 do konce jednacího dne. Děkuji vám.

 

A nyní otevírám bod

 

Následující část projednávání bodu pořadu schůze

Aktualizováno 1. 9. 2020 v 16:47.




Přihlásit/registrovat se do ISP