(19.30 hodin)
(pokračuje Bartošek)

Organizační výbor nenavrhl přikázat tento návrh dalšímu výboru. Táži se, zda má někdo návrh na přikázání dalšímu výboru nebo výborům k projednání. Pan poslanec Klán. Prosím.

 

Poslanec Jan Klán: Děkuji za slovo. Jak už jsem avizoval v rozpravě, navrhuji výbor pro veřejnou správu a regionální rozvoj.

 

Místopředseda PSP Jan Bartošek: Děkuji. Má někdo další návrh? Pan poslanec Ben, Ben, Benda. (Se smíchem.) Prosím.

 

Poslanec Marek Benda: Vážený pane místopředsedo, nemůžete mi už přijít na jméno, ale to nevadí. Jsem klidný. (Také se smíchem.) Já jsem říkal také v rozpravě a opakuji, abychom přikázali ústavněprávnímu výboru zejména kvůli té sankční části, která si myslím, že by fakt zasloužila ještě přečíst pořádně, protože jsou tam některé věci, které jsou zcela drakonické.

 

Místopředseda PSP Jan Bartošek: Děkuji. Táži se, zda někdo další má návrh. Nikoho dalšího nevidím. V tom případě budeme hlasovat o jednotlivých návrzích.

 

Zahajuji hlasování a táži se, kdo je pro přikázání tohoto tisku výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj, ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu?

Je to hlasování s pořadovým číslem 41, přihlášeno je 136 poslankyň a poslanců, pro návrh 44, proti 66. Tento návrh byl zamítnut.

 

Budeme hlasovat o druhém návrhu. Zahajuji hlasování a táži se, kdo je pro, aby tento tisk byl přikázán ústavněprávnímu výboru, ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku.

Je to hlasování s pořadovým číslem 42, přihlášeno je 136 poslankyň a poslanců, pro návrh 36, proti 53. I tento návrh byl zamítnut.

 

Konstatuji, že jsme tento tisk nepřikázali žádnému z dalších výborů k projednání.

 

Jako poslední budeme hlasovat o zkrácení lhůty na projednání o 30 dnů.

Zahajuji hlasování a táži se, kdo je pro zkrácení lhůty na projednání o 30 dnů, ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu?

Je to hlasování s pořadovým číslem 43, přihlášeno je 136 poslankyň a poslanců, pro návrh 97, proti 28. Konstatuji, že s tímto návrhem byl vysloven souhlas a lhůta na projednání byla zkrácena o 30 dnů. Končím projednávání tohoto bodu.

 

Ještě než přeruším jednání schůze do zítřejšího dne, přečtu omluvy. Dnes od 19 hodin z pracovních důvodů se omlouvá pan poslanec Ondřej Benešík. Od 19.15 do konce jednacího dne se z pracovních důvodů omlouvá pan poslanec Ivan Gabal. Od 19 hodin do konce jednacího dne se omlouvá pan poslanec Adam.

Vážené poslankyně a poslanci, děkuji vám a přerušuji jednání poslanecké schůze do zítřejšího dne 9 hodin.

 

(Jednání skončilo v 19.33 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP