(14.00 hodin)

 

Poslanec František Vácha: Děkuji za slovo, paní předsedající. Já bych chtěl závěrem, protože jsem začínal jako první, tak jsem si myslel, že by bylo vhodné, kdybych... Nechci úplně ukončovat, to je na vás. Nicméně bych chtěl poděkovat přístupu, který jste zvolila na začátku jednacího dne, že jste vyslyšela moji prosbu a dala jste hlasovat o mojí námitce, takže jsem mohl znovu vystoupit. A Sněmovně bych chtěl poděkovat za to, že mi umožnila vystoupit těch dalších deset minut.

Nicméně znepokojuje mě návrh... (Poslanec se odmlčel pro velký hluk v sále.)

 

Místopředsedkyně PSP Jaroslava Jermanová: Poprosím sněmovnu o klid, vpravo i vlevo, abychom mohli důstojně dokončit dnešní jednací den. Prosím.

 

Poslanec František Vácha: Mně šlo spíš o ten klid tady vepředu. Trochu mě znepokojil návrh pana kolegy Faltýnka, nicméně s tím se asi nějakým způsobem vypořádáme. Takže ještě jednou děkuju celé Sněmovně za přístup, který ráno zvolila. Já jsem si vzal dneska svoji stříbrnou kravatu -

 

Místopředsedkyně PSP Jaroslava Jermanová: Pane poslanče, omlouvám se, ale je 14 hodin. (Poslanec Vácha: Ano, děkuji.) Takže vypršel čas pro třetí čtení.

 

Navrhuji přerušit 37. schůzi do 10. 2. devíti hodin ráno. Prosím, abychom o tomto návrhu hlasovali. Nejdříve vás odhlásím. Poprosím, abyste se znovu zaregistrovali svými kartami.

V tuto chvíli zahajuji hlasování a táži se, kdo je pro, zmáčkněte tlačítko, zvedněte ruku. Proti?

Hlasování končím. Je to hlasování s pořadovým číslem 27, do kterého je přihlášeno 111 přítomných, pro 90, proti 2. Konstatuji, že návrh byl přijat, a v tuto chvíli přerušuji 37. schůzi.

 

Děkuji všem za spolupráci a přeji hezký víkend.

 

(Schůze přerušena ve 14.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP