(14.00 hodin)

 

Místopředseda PSP Jan Bartošek: Beru to tak, že jste vyčerpal svých deset minut. (Výkřiky ze sálu: Nevyčerpal!) Nevyčerpal, ale poprvé jste vystoupil. Já skutečně... (Poslanec Vácha se vrátil k řečnickému pultíku.)

 

Poslanec František Vácha: Ne, nevyčerpal jsem svých deset minut. Já jsem musel ukončit svůj příspěvek, protože pan ministr mě tady celou dobu soustavně ruší. Já nemohu pokračovat ve svém příspěvku, protože jsem rušen panem ministrem. Pane předsedající, nechávám na vás, jak tuto situaci vyřešíte.

 

Místopředseda PSP Jan Bartošek: Ano, a já ji vyřeším rázně. Dám hlasovat o tom, že tato schůze bude přerušena do 29. 1. do 9 hodin ráno. Eviduji žádost o vaše odhlášení, takže vás odhlásím a požádám vás, abyste se znovu přihlásili. Přivolám kolegy z předsálí. (Chvíli čeká.) Počet poslankyň a poslanců se ustálil.

Já zahajuji hlasování a táži se, kdo je pro tento procedurální návrh, ať zmáčkne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti tomuto návrhu?

Je to hlasování s pořadovým číslem 21, přihlášeno je 116 poslankyň a poslanců, pro návrh 89, proti 22. Konstatuji, že s tímto návrhem byl vysloven souhlas. Přerušuji tuto schůzi. Děkuji.

 

(Schůze přerušena ve 14.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP