(19.10 hodin)
(pokračuje Gazdík)

Budeme hlasovat o návrhu na zamítnutí předloženého návrhu zákona.

Zahajuji hlasování. Kdo je pro zamítnutí, ať zvedne ruku a zmáčkne tlačítko. Kdo je proti?

Je to hlasování číslo 161, přihlášeno je 123 poslankyň a poslanců, pro 49, proti 60. Návrh nebyl přijat. (Potlesk zprava.)

 

Nyní se tedy budeme zabývat návrhem na přikázání výboru k projednání. Nejprve rozhodneme o přikázání garančnímu výboru. Organizační výbor navrhl přikázat předložený návrh k projednání výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu jako výboru garančnímu. Navrhuje někdo přikázat jinému výboru jako garančnímu? Není tomu tak. Budeme tedy hlasovat o přikázání k projednání výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu jako výboru garančnímu.

Zahajuji hlasování. Kdo je pro, ať zvedne ruku a zmáčkne tlačítko. Kdo je proti?

Je to hlasování číslo 162, přihlášeno je 123 poslankyň a poslanců, pro 118, proti 1. Návrh byl přijat. Konstatuji, že tento návrh byl přikázán k projednání výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu jako garančnímu výboru.

 

Organizační výbor nenavrhl přikázat tento návrh žádnému dalšímu výboru. Má někdo návrh na přikázání dalším výborům k projednání? Není tomu tak. Konstatuji tedy, že návrh zákona byl přikázán výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu jako garančnímu, a končím prvé čtení tohoto návrhu zákona.

Ještě moment, než přeruším. (Poslanci už se chystají k odchodu.) Přerušuji jednání Sněmovny do zítřejší 9. hodiny, nicméně je tady avízo předsedy poslaneckého klubu TOP 09, že si v 9 hodin bere pauzu na jednání klubu dvouhodinovou, takže Sněmovna by měla pokračovat po této pauze zítra v 11 hodin. Po pauze klubu TOP 09.

Děkuji a přeji vám hezký večer.

 

(Jednání skončilo v 19.11 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP