(13.00 hodin)
(pokračuje Komárek)

To není proto, že by mi bylo zle v roli podposlance. Já jsem hrdý na to, že jsem byl zvolen v Libereckém kraji, a jsem hrdý na to, že tam budu dělat kampaň. A chci vás upozornit, dámy a pánové, kampaň se nedělá tady. Kampaň se dělá, když přesvědčujete lidi v hospodách a na ulicích. Tohle bohužel, protože jsme ten řečnický pultík zcela degradovali, už nikoho nezajímá, leda lunetiky, teď nemyslím tu skupinu, kteří si nás pouštějí ve tři ráno, když už nevědí, co jiného dělat, a už jim došel všechen alkohol.

Dámy a pánové, my neděláme žádnou volební kampaň. Jarka Jermanová, já a další seriózně navrhujeme, abychom se nad tím zamysleli, ne abychom pracovali jako firma nebo byli nějaká plantáž, ne abychom omezili naše právo vystupovat a naše právo na repliku, ale aby naše debata měla jakousi rozumnou strukturu.

 

Místopředseda PSP Jan Bartošek: Pane poslanče, vy jste říkal, že počítáte, že nedokončíte svůj projev. Je jedna hodina.

 

Poslanec Martin Komárek: Ano, počítám s tím. Děkuji, že jste mě vyslechli. Pokud to bude pokračovat, já se sem vrátím a budu pokračovat taky. Děkuji vám za pozornost.

 

Místopředseda PSP Jan Bartošek: Děkuji vám. Je jedna hodina. Od jedné hodiny do šesti hodin se omlouvá pan poslanec Gabal. Já v tento moment přerušuji jednání schůze a budeme pokračovat ve 14.30 hodin interpelacemi. Děkuji. Přeji příjemné odpoledne.

 

(Jednání přerušeno ve 13.01 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP