(17.40 hodin)

 

Místopředseda PSP Petr Gazdík: Děkuji panu poslanci Bendovi. Nyní, pokud není žádná další faktická poznámka, s přednostním právem pan předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek. Prosím, pane předsedo, máte slovo.

 

Poslanec Miroslav Kalousek: Děkuji. Dámy a pánové, já se velmi omlouvám, ale probíhající diskuse vnesla zmatek do myslí poslankyň a poslanců TOP 09. My si v tuto chvíli nejsme úplně jisti, co je předmětem jednání, neboť diskuse a bod, na který jsme byli připraveni -

 

Místopředseda PSP Petr Gazdík: Já se omlouvám, pane předsedo, já si dovolím požádat ctěné kolegyně poslankyně a ctěné kolegy poslance o klid. Děkuji.

 

Poslanec Miroslav Kalousek: - jsou dvě různé disciplíny, a proto si potřebujeme tyto myšlenky srovnat v hlavě. Proto si vás dovoluji požádat o 20 minut přestávku na náš klub. Děkuji.

 

Místopředseda PSP Petr Gazdík: Já tedy na základě žádosti o přestávku přerušuji jednání této schůze Poslanecké sněmovny do 18 hodin. V 18 hodin by měla následovat přerušená schůze k bodu ukrajinská krize. Tato schůze je přerušena do zítřka do 9 hodin. Po ní bude následovat v 18 hodin dnes schůze k Ukrajině. Pro upřesnění. Děkuji.

 

(Schůze přerušena v 17.42 hodin.) ***




Přihlásit/registrovat se do ISP