(11.10 hodin)

 

Poslanec Přemysl Rabas: Děkuji. Paní předsedkyně, já jsem se hlásil, ale ne dost výrazně.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Promiňte.

 

Poslanec Přemysl Rabas: To je určitě moje chyba. Já bych chtěl požádat o pětiminutovou přestávku na poradu klubu. (Zleva se ozývá: Na co?)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Chcete před závěrečným hlasováním pětiminutovou přestávku pro jednání vašeho poslaneckého klubu. Sejdeme se tedy ve čtvrt na dvanáct, v 11 hodin 15 minut.

 

(Jednání přerušeno od 11.10 do 11.17 hodin.)

 

Dámy a pánové, prosím, abyste zasedli do svých lavic. Doufám, že přestávka, která byla vyžádána, stačila poslaneckému klubu zelených i nám všem ostatním k tomu, abychom mohli zahájit závěrečné hlasování o celém předloženém návrhu zákona.

 

Přednesu návrh usnesení: "Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s vládním návrhem zákona, kterým se mění zákon č. 382/2009 Sb., o státním dluhopisovém programu na částečnou úhradu nákladů spojených s odstraněním následků škod způsobených záplavami a povodněmi v červnu a červenci roku 2009, podle sněmovního tisku 1093, ve znění schválených pozměňovacích návrhů." O tomto usnesení budeme hlasovat.

Zahajuji hlasování pořadové číslo 48. Táži se vás, kdo je pro tento návrh. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 48: přítomno 173, pro 166, proti nikdo. Konstatuji, že s tímto návrhem usnesení byl vysloven souhlas. Vyslovili jsme tak souhlas s celým návrhem zákona.

 

Děkuji panu ministrovi, který zde zastupoval vládu, děkuji též panu zpravodaji.

O slovo se hlásí pan poslanec Ivan Langer.

 

Poslanec Ivan Langer: Vážené kolegyně a kolegové, omlouvám se. Jenom pro stenozáznam bych chtěl sdělit, že jsem mačkal tlačítko ano, nicméně nerozsvítilo se mi. Prosím, abych byl zařazen mezi ty poslance, kteří hlasovali pro tento návrh zákona. Děkuji. ***




Přihlásit/registrovat se do ISP