(13.20 hodin)

Poslankyně Lenka Mazuchová: Dle mých poznámek jsme se vypořádali se všemi pozměňovacími návrhy a teď nám nezbývá, než hlasovat o celém návrhu zákona jako o celku.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Legislativa signalizuje totéž, a proto jsme před závěrečným hlasováním. A je to závěrečné hlasování o návrhu zákona jako o celku.

Přednesu návrh usnesení: "Poslanecká sněmovna vyslovuje souhlas s vládním návrhem zákona, kterým se mění zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 326/1999 Sb., o pobytu cizinců na území České republiky a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a další související zákony, podle sněmovního tisku 486."

 

O tomto návrhu usnesení nyní budeme hlasovat. Zahajuji hlasování pořadové číslo 49 a táži se, kdo je pro návrh usnesení. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 49. Počet přítomných 187, kvorum 94. Pro 95, proti 90. Konstatuji, že s návrhem zákona byl vysloven souhlas. (Potlesk v pravé části sálu.)

 

Děkuji panu ministrovi a místopředsedovi vlády Petru Nečasovi, děkuji také paní zpravodajce, která se zhostila tohoto nelehkého úkolu.

Končím projednávání bodu číslo 8, a tím končí také program 37. schůze Poslanecké sněmovny.

Dámy a pánové, děkuji vám za účast na této schůzi, děkuji vám za spolupráci a na shledanou.

 

(Schůze skončila ve 13.22 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP