(Jednání pokračovalo ve 12.27 hodin.)

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Dámy a pánové, prosím, abyste opravdu pokud možno urychleně zasedli do svých lavic. Jsme zhruba v jedné třetině hlasování, která musíme absolvovat k tomuto zákonu. Když si pospíšíme, je to pouze v náš prospěch.

Všechny žádám, aby se dostavili do jednacího sálu a zasedli do svých lavic.

Dámy a pánové, prosím, abyste všichni zasedli do lavic, protože teď budeme znovu počítat přítomné. Toto číslo dle dohod, které byly učiněny ráno u pana předsedy, bude považováno za rozhodující číslo přítomných, od kterého se bude odvozovat kvorum pro všechna další hlasování, která jsou před námi.

Doufám, že jsou všichni přítomni. Prosím o zavření dveří. Prosím předsedy klubů o sdělení, zda jsou přítomni všichni poslanci, ať se vyhneme příštím problémům během hlasování.

Přestávka skončila. K mé žádosti o sdělení, zda má nějaký klub problém, mi nikdo nic neavizoval. Proto žádám o to, aby byly zjištěny počty přítomných poslanců. (Probíhá sčítání.)

Počty jsou zjištěny, a proto můžeme přikročit k dalšímu hlasování. Prosím paní zpravodajku, aby uvedla další pozměňovací návrh.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP