(15.50 hodin)
(pokračuje Vlček)

(Po chvilce čekání.) Ke kontrole hlasovacích listin došlo. Všechno je v pořádku, to znamená, že návrh pana poslance Bublana nebyl schválen.

 

Dále budeme hlasovat o návrhu pana poslance Fialy, a to byl pan poslance Fiala Jaroslav, zařadit nový bod volba viceprezidenta NKÚ a zařadit ho do bloku voleb. Je tomu tak? Ano.

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 37. Z přítomných 191 poslankyň a poslanců pro návrh 115, proti 8. Konstatuji, že s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Jenom se zeptám ještě paní poslankyně Kateřiny Jacques, jak navrhovala… Ale ta záležitost, co se týká pana poslance Zaorálka, nebyla zařazena, tudíž ten váš návrh je bezpředmětný. Ano, souhlasíte s tím? Ano. To jenom pro pořádek.

Já bych teď ještě poprosil o pozornost předsedy poslaneckých klubů. My jsme si na dopolední poradě ještě schválili, že bod číslo 2, střet zájmů, bychom přesunuli na příští týden. Platí tahle dohoda předsedů poslaneckých klubů, když se dívám po těch předsedech?

Paní poslankyně (ke Kateřině Jacques), vy jste tam nebyla, byl tam za vás pan poslanec Rabas.

Takže tu dohodu lze akceptovat, to znamená, že by to bylo naše poslední hlasování. Je tomu tak. Vidím kývání hlav předsedů a předsedkyně poslaneckých klubů.

To znamená, že tento bod číslo 2, střet zájmů, sněmovní tisk 171/7, bychom zařadili na příští pondělí, jako první bod bychom předřadili - pardon, omlouvám se.

Dámy a pánové, vážené kolegyně, kolegové, ono už za ty dvě hodiny tady prostě ty návrhy sledovat, ono je to složité, takže se nedivte, že jsem se přeřekl. Já si myslím, že se nic nestalo, že to tedy zařadíme na úterý jako první bod. Tak.

 

Zahajuji hlasování. Kdo s tím souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 38. Z přítomných 190 poslankyň a poslanců pro návrh 171, proti 4. Konstatuji, že i s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, podle mých záznamů snad bylo hlasováno o všech návrzích. Pokud tomu tak není, prosím, abyste se ozvali, kdo máte jiný názor než já. Zatím se nikdo neozval, není tomu tak.

 

Nyní budeme hlasovat o návrhu celého pořadu 32. schůze Poslanecké sněmovny, jak byl písemně předložen a upraven schválenými pozměňovacími návrhy. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 39. Z přítomných 189 poslankyň a poslanců pro návrh 136, proti 8. Konstatuji, že pořad schůze byl schválen.

 

Dámy a pánové, já vyhlašuji technickou přestávku do 16 hodin 15 minut. Sejdeme se v 16.15 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 15.55 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP