(15.10 hodin)
(pokračuje Vlček)

Dále pan poslanec Krupka navrhl pevné zařazení bodu 20, sněmovní tisk 259, na 1. února za pevně zařazené body. To by byl již desátý bod. Souhlasí s tím pan poslanec? Ano, souhlasí.

Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 13, z přítomných 191 poslankyň a poslanců pro návrh 182, proti 1. Konstatuji, že i s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Dále paní poslankyně Konečná navrhla zařadit nový bod Rezoluce o územní celistvosti Republiky Srbsko. Tento bod chce zařadit na 1. 2. jako první bod. Paní poslankyně, byl by to jedenáctý bod, protože deset bodů už jsme zařadili. Souhlasíte s tím takto? Ano, souhlasíte.

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 14, z přítomných 189 poslankyň a poslanců pro návrh 97, proti 71. Konstatuji, že i s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

(Velký hluk v sále.)

Proběhne kontrola hlasovacích listin. O slovo se přihlásil pan poslanec Raninec. Prosím, pane poslanče.

 

Poslanec Juraj Raninec: Děkuji, pane předsedo. Omlouvám se vám, kolegové. Je to poprvé. Hlasoval jsem ne, ale bohužel na sjetině mám ano. Děkuji. Zpochybňuji hlasování.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Já se zeptám pana poslance Vidíma? Souhlasí.

 

Slyšeli jsme námitku proti hlasování. Zahajuji hlasování. Kdo s námitkou souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 15, z přítomných 189 poslankyň a poslanců pro návrh 153, proti 1. Konstatuji, že s námitkou byl vysloven souhlas.

 

Nyní budeme znovu hlasovat o návrhu paní poslankyně Konečné na zařazení nového bodu. Ten bod zní - Rezoluce o územní celistvosti Republiky Srbsko.

Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 16, z přítomných 190 poslankyň a poslanců pro návrh 93, proti 72. Konstatuji, že s tímto návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Proběhne kontrola hlasování. Počkám.

Prosím, pan poslanec Hojda se hlásí o slovo. Pane poslanče, máte slovo.

 

Poslanec Pavel Hojda: Já se omlouvám Sněmovně. Bohužel, hlasoval jsem jinak, než je uvedeno na sjetině. Zpochybňuji hlasování.

 

Předseda PSP Miloslav Vlček: Ano, pane poslanče. Zahajuji hlasování. Kdo s námitkou souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 17, z přítomných 189 poslankyň a poslanců pro návrh 153, proti 5. Konstatuji, že s námitkou byl vysloven souhlas.

 

Nyní budeme znovu hlasovat o zařazení nového bodu, který navrhla paní poslankyně Konečná. Ten bod zní Rezoluce o územní celistvosti Republiky Srbsko.

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 18, z přítomných 190 poslankyň a poslanců pro návrh 95, proti 67. Konstatuji, že s tímto návrhem nebyl vysloven souhlas.

 

Proběhne kontrola hlasovacích listin. Chvíli počkám.

Konstatuji, že návrh paní poslankyně Konečné nebyl přijat.

 

Dále budeme hlasovat o návrhu pana poslance Vojíře, který navrhl vyřadit bod 49. (Nesouhlasné výkřiky ze sálu.) Pardon, omlouvám se, zařadit na pátek 1. 2.

Vážené paní poslankyně, vážení páni poslanci, ono těch návrhů bylo asi 35 a v tom hluku, který zde byl, si všechno poznamenat bylo velice složité, tak já bych prosil, abyste mi byli nápomocni a neztěžovali mi to. Děkuji.

 

Budeme hlasovat o návrhu pana poslance Vojíře. Navrhl, aby bod 49 byl zařazen na pátek 1. 2. jako jedenáctý bod. Pan poslanec souhlasí.

Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 19, z přítomných 190 poslankyň a poslanců pro návrh 184, proti 3. Konstatuji, že s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Dále pan poslanec Raninec navrhl vyřadit bod 57, sněmovní tisk 297. Souhlasí? Ano.

Zahajuji hlasování. Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 20, z přítomných 190 poslankyň a poslanců pro návrh 187, proti 2. Konstatuji, že s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

 

Dále budeme hlasovat o návrhu pana poslance Böhnische. Navrhl, aby bod 37, sněmovní tisk 370, byl zařazen na konec bloku prvních čtení. Souhlasí pan poslanec? Ano, souhlasí. Budeme o tomto návrhu hlasovat.

Kdo s tímto návrhem souhlasí, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo je proti?

Hlasování pořadové číslo 21, z přítomných 190 poslankyň a poslanců pro návrh 185, proti 1. Konstatuji, že i s tímto návrhem byl vysloven souhlas.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP