(9.20 hodin)

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Já vám děkuji. Pan poslanec Braný ještě jednou.

 

Poslanec Petr Braný: Já musím jenom reagovat na pana ministra. Tato problematika je známá od roku 2002. To je jedna poznámka.

Druhá poznámka - úniky. Od 1. ledna 2008 se přimíchává, v tom potvrzuji slova pana ministra. Vládní návrh je od 1. února, takže tam je stejně měsíc. Já nepodezřívám šibaly na lihovém trhu, ale jestli jsou, tak na Pozemkovém fondu nám stačilo týden zhasnuto, takže jestli jsou někteří už připraveni, tak jim bohatě stačí měsíc.

Děkuji.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Já vám děkuji, vážený pane poslanče. Vzhledem k tomu, že jste zpravodajem tohoto bodu, učinila jsem drobnou výjimku v tom, že jsem vám udělila slovo. Domnívám se, že by se k jednotlivým návrhům na změny programu našeho jednání neměla vésti takto rozsáhlá rozprava.

Nezaznamenávám žádnou další přihlášku ke změně nebo doplnění našeho programu jednání. Vyhovím tedy žádosti klubu sociální demokracie, a než budeme rozhodovat o šesti přednesených změnách našeho programu, vyhlašuji dvacetiminutovou přestávku, to znamená do 9.40, kdy budeme pokračovat v našem jednání.

Ještě do této přestávky si dovolím sdělit, že pan poslanec Skopal má náhradní kartu číslo 14.

 

(Jednání bylo přerušeno v 9.21 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP