(Jednání pokračovalo ve 12.31 hodin.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Tak, dámy a pánové, čas určený pro přestávku vypršel, takže vás všechny zvu do sněmovní síně.

Pan předseda volební komise Tluchoř je připraven. Takže, až sám nazná, že je tady dostatek poslanců…

 

Poslanec Petr Tluchoř: Vážený pane místopředsedo, dámy a pánové, máme na pořadu bod číslo

 

89.
Návrh na volbu členů Rady Státního fondu České republiky
pro podporu a rozvoj české kinematografie

 

Jedná se o pokračování přerušeného bodu. Dne 24. října proběhlo první kolo volby čtyř členů Rady Státního fondu České republiky pro podporu a rozvoj české kinematografie, v němž nebyl nikdo zvolen. Dnes máme před sebou druhé kolo této volby.

Připomínám, že do druhého kola postupují všichni kandidáti: Daniela Fischerová, Karel Och, Kateřina Ondřejková, Kristián Suda a Přemysl Šoba. Zvoleným začne jejich tříleté volební období dnem volby.

Nyní prosím, pane předsedající, abyste přerušil projednávání tohoto bodu a vyhlásil konání tajných voleb. Na vydávání hlasovacích lístků, které může započít ve 12.35, navrhuji 15 minut a následně pak na sčítání hlasů řádově půl hodiny. Čili hlasovací lístky by se vydávaly od 12.35 do 12.50.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Ano. Ještě máme něco k volení? To je všecko?

 

Poslanec Petr Tluchoř: To je vše.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Takže, dámy a pánové, přerušuji projednávání tohoto bodu do 14 hodin 30 minut, kdy pan předseda volební komise vyhlásí výsledky. Hlasovací lístky budou vydávány od 12.35 do 12.50. A já prosím všechny poslance a poslankyně, aby umožnili členům organizačního výboru přednostní účast na hlasování, protože organizační výbor se sejde ve 12 hodin 40 minut. To bychom měli stihnout.

Přestávka v jednání Sněmovny skončí ve 14 hodin 30 minut.

 

(Jednání přerušeno ve 12.33 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP