(18.50 hodin)

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: To byl pan poslanec Ludvík Hovorka. Nyní poslední přihlášený do podrobné rozpravy, pan kolega David Rath.

 

Poslanec David Rath: Děkuji. Paní předsedající, můj návrh je, aby v § 8 odst. 1 se slova "nedostupnosti lékárenské péče" nahradila slovy "ztížené dostupnosti lékárenské péče pro pacienta".

Odůvodnění: Ztížená dostupnost pro pacienta může být samozřejmě způsobena i třeba zdravotním stavem toho pacienta, čili nejenom nedostupností lékárny jako takové, ale i zdravotním stavem pacienta.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Děkuji. Zeptám se, zda se ještě někdo hlásí do podrobné rozpravy. Není-li tomu tak, končím podrobnou rozpravu a jsme u závěrečných slov po podrobné rozpravě. Pan poslanec Krákora jako zpravodaj by chtěl nyní vystoupit.

 

Poslanec Jaroslav Krákora: Já jenom na závěr bych chtěl říci, že se nám to většinou, to jednání, smrsklo do § 77, kde samozřejmě to zavání trošku lobbismem mezi veterináři a chovateli. Já myslím, že to tady na pravou míru uvedeme.

Jinak v obecné rozpravě vystoupilo 14 poslanců včetně pana ministra jako senátora a v podrobné rozpravě vystoupilo 6 poslanců a bylo podáno 8 pozměňovacích návrhů.

 

Místopředsedkyně PSP Miroslava Němcová: Děkuji vám za toto shrnutí.

Dámy a pánové, tím jsme se vyrovnali s druhým čtením sněmovního tisku 223 bodu číslo 7. Končím jeho projednávání, končím také dnešní jednací den Poslanecké sněmovny. Děkuji vám za spolupráci.

Přeji příjemný večer a oznamuji, že zítra ráno, ve středu 24. 10., začínáme blokem třetích čtení, čili od 9. hodiny ráno máme v plánu projednat body 67 až 69, 71, 72, 75 až 77 a 79 až 85.

Tolik moje informace pro tuto chvíli.

 

(Jednání skončilo v 18.53 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP