(15.20 hodin)

Poslanec Bohuslav Sobotka: Podle mého názoru jsme se tím vypořádali s návrhem B230 a můžeme hlasovat o návrhu B231, kde máme opět dvě alternativy, čili B231 první alternativa. Negativní stanovisko.

(Z pravé části sálu se ozývají protestní hlasy.)

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Má-li pan poslanec Pleva námitku proti tomuto postupu zpravodaje, nechť ji sdělí na mikrofon.

(Poslanec Pleva něco sděluje zpravodaji mimo mikrofon.)

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Rozumím. Ten návrh je trošku z tohoto pohledu nepřesný, ale myslím si, že můžeme hlasovat o tom návrhu jako o celku. Já k němu mám negativní stanovisko.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: O pozměňovacím návrhu 231 až 3. Pan poslanec Bratský s tímto postupem souhlasí.

 

Takže já zahajuji hlasování a ptám se vás, kdo je pro tento návrh. A proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 448 z přítomných 185 poslankyň a poslanců pro 39, proti 63. Tento návrh nebyl schválen.

 

A dalším návrhem bude, prosím?

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Nyní můžeme hlasovat o bodu B232. Máme zde alternativu 1 a 2, čili nejprve 232 alternativa 1. Neutrální stanovisko.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Ano, děkuji. Zahajuji hlasování, ve kterém se vás táži, kdo je pro tento pozměňovací návrh. Kdo je proti tomuto návrhu? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 449 z přítomných 185 poslankyň a poslanců pro 73, proti 32. Tento návrh nebyl schválen. Další návrh prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B232 alternativa 2. Opět neutrální stanovisko.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování, ve kterém se vás táži, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu? Děkuji.

V hlasování pořadové číslo 450 z přítomných 185 poslankyň a poslanců pro 68, proti 30. Tento návrh taktéž nebyl schválen. Další návrh, prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B233. Negativní stanovisko.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Pan předseda Vlček si přeje odhlášení, takže já vás tímto odhlašuji a požádám vás o novou registraci. (Předsedající chvíli čeká.)

Předpokládám, že všichni, kteří se chtějí účastnit hlasování, se už zaregistrovali, a budeme tedy hlasovat o pozměňovacím návrhu B233. Stanovisko zpravodaje je negativní.

 

Zahajuji hlasování a táži se vás, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 451 z přítomných 167 pro návrh 37 poslankyň a poslanců, proti 56. Tento návrh nebyl přijat. Další návrh prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B234. Opět stanovisko negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Zahajuji hlasování a táži se vás, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 452 z přítomných 167 poslankyň a poslanců pro návrh 38, proti 46. Návrh nebyl schválen. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: 235 alternativa 1, stanovisko negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování. Ptám se vás, kdo je pro tento návrh. A proti tomuto návrhu? Děkuji.

V hlasování pořadové číslo 453 z přítomných 171 poslankyň a poslanců pro návrh 19, proti 60. Návrh nebyl přijat. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: 235 alternativa 2. Opět stanovisko negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování, ve kterém se vás táži, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 454 z přítomných 172 poslankyň a poslanců pro návrh 19, proti 63. Návrh nebyl schválen. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B236 alternativa 1. Negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji. Zahajuji hlasování. Ptám se vás, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 455 z přítomných 174 poslankyň a poslanců pro návrh 21, proti 64. Návrh nebyl schválen. Další návrh prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B236 alternativa 2. Negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování. Ptám se vás, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 456 z přítomných 174 poslankyň a poslanců pro návrh 15, proti 60. Ani tento návrh nebyl schválen. Další návrh, prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B237 alternativa 1. Negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování, ve kterém se vás ptám, kdo je pro tento pozměňovací návrh. Kdo je proti tomuto návrhu? Děkuji.

V hlasování pořadové číslo 457 z přítomných 175 poslankyň a poslanců pro návrh 24, proti návrhu 67. Tento návrh nebyl schválen. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B237 alternativa 2. Negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování. Ptám se vás, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu? Děkuji.

V hlasování pořadové číslo 458 z přítomných 178 poslankyň a poslanců pro 20, proti 66. Tento návrh nebyl přijat. Další návrh prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B238. Negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování, ve kterém se vás táži, kdo je pro tento pozměňovací návrh. A proti tomuto návrhu? Děkuji vám.

V hlasování pořadové číslo 459 z přítomných 179 poslankyň a poslanců pro návrh 34, proti 66. Tento návrh nebyl schválen. Další návrh prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B239. Negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji a zahajuji hlasování, ve kterém se vás táži, kdo je pro tento návrh. A proti tomuto návrhu?

V hlasování pořadové číslo 460 z přítomných 179 poslankyň a poslanců pro návrh 42, proti 65. Návrh nebyl přijat. Další prosím.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP