(15.00 hodin)

Poslanec Bohuslav Sobotka: B205 - negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji. Zahajuji hlasování a táži se vás, kdo je pro tento pozměňovací návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

hlasování pořadové číslo 419 z přítomných 181 poslankyň a poslanců pro návrh 48, proti 59. Návrh nebyl schválen. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B206 - kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Zahajuji hlasování a táži se vás, kdo je pro tento návrh. A proti tomuto návrhu?

hlasování pořadové číslo 420 z přítomných 181 pro návrh 133, proti 11. Tento návrh byl schválen. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B207 - negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji. Zahajuji hlasování a ptám se vás, kdo souhlasí s tímto pozměňovacím návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu?

hlasování pořadové číslo 421 z přítomných 181 poslankyň a poslanců pro tento návrh 49, proti 57. Návrh nebyl schválen. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B208 - negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Zahajuji hlasování a táži se, kdo z vás je pro tento návrh. Kdo je proti tomuto návrhu? Děkuji.

hlasování pořadové číslo 422 z přítomných 181 poslankyň a poslanců pro 50, proti 58. Návrh nebyl schválen. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B209 - kladné stanovisko.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji. Zahajuji hlasování a táži se vás, kdo je pro tento pozměňovací návrh. Proti tomuto návrhu?

hlasování pořadové číslo 423 z přítomných 181 poslankyň a poslanců pro návrh 132, proti 12. Tento návrh byl přijat. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B210 - negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji. Zahajuji hlasování a táži se vás, kdo je pro tento pozměňovací návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

hlasování pořadové číslo 424 z přítomných 181 poslankyň a poslanců pro 60, proti 64. Tento návrh nebyl schválen. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B211 - negativní.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji. Zahajuji hlasování a táži se vás, kdo je pro tento pozměňovací návrh. Kdo je proti tomuto návrhu?

hlasování pořadové číslo 425 z přítomných 181 poslankyň a poslanců pro návrh 32, proti 68. Tento návrh nebyl schválen.

 

B212, 213 byly již hlasovány, takže dalším návrhem je…?

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B214. Stanovisko je kladné.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Zahajuji hlasování a táži se vás, kdo je pro tento návrh. A proti tomuto návrhu?

hlasování pořadové číslo 426 z přítomných 178 poslankyň a poslanců pro návrh 106, proti 29. Tento návrh byl přijat. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B215 - kladné stanovisko.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji. Zahajuji hlasování a táži se vás, kdo je pro tento návrh. A proti tomuto návrhu?

hlasování pořadové číslo 427 z přítomných 179 poslankyň a poslanců pro návrh 77, proti 46. Tento návrh nebyl schválen. Další návrh prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B216 - kladné stanovisko.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji. Zahajuji hlasování ve kterém se vás táži, kdo souhlasí s tímto návrhem. A kdo je proti tomuto návrhu?

hlasování pořadové číslo 428 z přítomných 180 poslankyň a poslanců pro návrh 142, proti 9. Tento návrh byl přijat. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B217 - negativní stanovisko.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji. Zahajuji hlasování. Táži se vás, kdo je pro tento pozměňovací návrh. A proti tomuto návrhu?

hlasování pořadové číslo 429 z přítomných 180 poslankyň a poslanců pro návrh 57, proti je 56, návrh byl přijat. Další návrh prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B218 - negativní stanovisko.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji. Zahajuji hlasování a táži se vás, kdo je pro tento návrh. A proti tomuto návrhu?

hlasování pořadové číslo 430 z přítomných 180 poslankyň a poslanců pro 56, proti taktéž 56. Tento návrh nebyl schválen. Další prosím.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B219 - negativní stanovisko.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Děkuji. Zahajuji hlasování a ptám se vás, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu? Děkuji.

hlasování pořadové číslo 431 z přítomných 180 pro tento návrh 70 poslankyň a poslanců, proti 58. Návrh nebyl schválen.

 

O slovo se hlásí pan poslanec Martínek.

 

Poslanec Radko Martínek: Já se strašně omlouvám, ale v hlasování 427 - mám tady x, a hlasoval jsem ano, takže zpochybňuji hlasování.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Dobře. O této námitce budeme hlasovat. Bylo to hlasování pořadové číslo 427. Jestli pane poslanče pro kolegy, nebo pan zpravodaj, můžete oznámit, o který pozměňovací návrh se jednalo, abychom se v tom orientovali.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B215. Je to tedy návrh B215 na straně 29, tam bychom nyní hlasovali.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: O námitce rozhodneme v hlasování pořadové číslo 432, které tímto zahajuji, a táži se vás, kdo souhlasí s námitkou pana poslance Martínka. Kdo s touto námitkou nesouhlasí?

Z přítomných 181 poslankyň a poslanců se pro tuto námitku vyslovilo 125, proti této námitce 15.

 

Budeme opakovat hlasování o pozměňovacím návrhu B215. Připomeňte nám stanovisko, prosím, pane zpravodaji.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B215 bylo kladné stanovisko.

 

Místopředsedkyně PSP Lucie Talmanová: Takže zahajuji hlasování a táži se vás, kdo souhlasí s tímto návrhem. Kdo je proti tomuto návrhu?

hlasování pořadové číslo 433 z přítomných 181 poslankyň a poslanců pro návrh 91, proti 47. Návrh byl přijat.

 

Počkáme chvilku, jestli má někdo v úmyslu zkontrolovat správnost svého postupu. A je to pan poslanec Bratský. Máte slovo, pane poslanče.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP