(Jednání pokračovalo v 11.28 hodin.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Dámy a pánové, budeme pokračovat v projednávání třetího čtení zákona o státním rozpočtu České republiky na rok 2007, takže vás všechny prosím, abyste se usadili. Prosím pana zpravodaje, aby přišel a provedl nás další částí.

Prosím všechny, kteří chtějí hlasovat o návrzích B, ať přijdou, a pana zpravodaje prosím, aby se ujal slova.

Jinak představa je asi taková, že bychom jednali do 13 hodin. Ve 13 hodin by byla vyhlášena polední přestávka s tím, že by ve 13 hodin a pět minut nebo deset minut, to ještě upřesním, se sešel ke svému jednání organizační výbor. My bychom pokračovali ve 14 hodin 30 minut.

Věřím, že jsme všichni připraveni k hlasování. Slovo má pan zpravodaj Bohuslav Sobotka.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Děkuji. Ještě než začneme hlasovat o dalších návrzích pod písmenem B1 až B333, tak bych si dovolil navrhnout odhlasování legislativně technických připomínek, které byly vztaženy k bodům B, tak abychom je už mohli hlasovat ve znění úprav, které byly načteny poslanci a poslankyněmi ve třetím čtení. Jednalo by se o legislativně technické připomínky, které zazněly tady dnes na mikrofon od poslanců Skopala, Sedi, poslankyně Dundáčkové a dalších a jsou vztaženy výhradně k části B tabulky.

Navrhuji hlasovat o těchto legislativně technických upřesněních.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Ano. Můžeme hlasovat dohromady. Nejsou námitky.

 

Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 216. Kdo souhlasí, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Hlasovalo 189 poslanců. 167 bylo pro, nikdo proti. Návrhy byly přijaty.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: Děkuji. Nyní budeme hlasovat o tabulce B, pozměňující návrhy k tabulkové části, a to o těch návrzích, které zatím nebyly hlasovány, čili budu hlasovat v pořadí B1 a další. Budu vynechávat ty návrhy v tabulce B, které již byly odhlasovány v předcházející části našeho jednání. Čili na to upozorňuji, že část návrhu již byla z tabulky B odhlasována.

B1 - stanovisko negativní.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 217. Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Hlasovalo 189 poslanců. Pro bylo 30, proti 66. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B2 - stanovisko negativní.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Hlasujeme v hlasování pořadové číslo 218. Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Ze 189 bylo pro 31, proti 65. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B3 - stanovisko kladné.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Hlasujeme v hlasování pořadové číslo 219. Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Hlasovalo 189 poslanců. Pro 158, 10 proti. Návrh byl přijat.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B4 - stanovisko negativní.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Hlasování 220 bylo zahájeno. Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Děkuji. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Hlasovalo 189. Pro bylo 30, proti 69. Návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Bohuslav Sobotka: B5 - stanovisko negativní.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 221. Kdo je pro, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko ano. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Hlasovalo 189 poslanců. Pro 28, proti 68, návrh nebyl přijat.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP