(19.20 hodin)

Místopředseda PSP Jan Kasal: Vše je jasné. V tuto chvíli nezbývá, než hlasovat o návrhu usnesení Poslanecké sněmovny, které je podepsáno Kubinyi. Máte ho určitě všichni před sebou, ostatně před chvilkou zde zaznělo.

 

Zahajuji hlasování pořadové číslo 629. Táži se, kdo je pro toto usnesení. Děkuji. Kdo je proti tomuto usnesení?

Hlasování skončilo. Hlasovalo 142 poslanců, 128 bylo pro, nikdo proti. Takže jsme se vyrovnali s tímto bodem.

 

Co jiného zbývá, než v tuto chvíli dát příležitost panu poslanci Pavlu Hojdovi, aby nám sdělil, jak si jako předseda volební komise představuje průběh zřízení vyšetřovací komise.

 

Poslanec Pavel Hojda: Děkuji, pane předsedající. Poprosil bych předsedy klubů, aby mě sledovali, protože mám v úmyslu vyhlásit termín do zítra do 10 hodin, aby byly předloženy návrhy. Pokud by některý z předsedů klubů protestoval, tento termín prodloužím.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Pan poslanec Kováčik protestuje.

 

Poslanec Pavel Hojda: Takže prodlužuji a vyhlašuji termín na podávání návrhů na členy vyšetřovací komise do zítřka 11 hodin. Předkládejte je prosím tajemníkovi volební komise.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Děkuji. Dámy a pánové, ještě než si popřejeme společně hezký večer, řeknu vám, že zítra se Sněmovna sejde v 9 hodin ráno a bude projednávat třetí čtení. Pokusím se vypreparovat ta, která budou moci být projednána: bod 136, 137, 134, 135, 139, 145, 146, 150, 151, 154, 162. To je vše, ale není vyloučeno, že ještě nějaké třetí čtení se bude moci projednávat - podle toho, jak budou rozdány pozměňovací návrhy.

V tuto chvíli mi dovolte, abych vám popřál hezký večer v hlavním městě Praze. Pozor na čerty, přátelé!

 

(Jednání skončilo v 19.24 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP