(17.05 hodin)

Místopředsedkyně PSP Jitka Kupčová: Kolegyně a kolegové, vyhlašuji deset minut přestávku na poradu klubu ODS, případně dalších. Začneme jednat v 17.15 hodin.

 

(Jednání pokračovalo v 17.16 hodin.)

 

Místopředsedkyně PSP Jitka Kupčová: Kolegyně a kolegové, prosím vás, abyste se všichni usadili do svých poslaneckých lavic. Dávám slovo panu poslanci Vojířovi, který řekne stanovisko klubu ODS.

 

Poslanec Oldřich Vojíř: Vážená paní předsedající, dámy a pánové, myslím, že skutečně atmosféra je velmi zjitřená i díky tomu, že projednávání předchozího zákona bylo velmi dlouhé, velmi komplikované a nevedlo zjevně ani k úspěšnému výsledku. Myslím si, že je logické, že teď kdyby byl dodržen postup, který byl navržen a Sněmovnou schválen, tak by musel být projednáván bod 18, pak následně energetický zákon, a myslím si, že se to velmi komplikuje, a dokonce bych řekl, že od nás je to spíše vstřícné gesto, že bychom mohli teď ukončit schůzi či přerušit a přijít na další jednání a být skutečně připraveni a už se nedopouštět toho, že budeme účelově přehazovat body tak, jak si to zrovna jeden či druhý ministr či vládní koalice vzpomene.

 

Místopředsedkyně PSP Jitka Kupčová: Takže kolegyně a kolegové, já vás teď poprosím, předsedu Poslanecké sněmovny a místopředsedy, aby ke mně přišli , a prosím, ještě vyčkejte pět minut, než se poradíme nad dalším postupem. Prosím předsedu Poslanecké sněmovny a místopředsedy, aby ke mně přišli.

 

(Jednání přerušeno v 17.18 hodin)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP