(Jednání pokračovalo v 15.05 hodin.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Paní a pánové, od 15.10 hodin se v místnosti č. 120 sejde grémium Poslanecké sněmovny, aby se poradilo o dalším průběhu schůze.

Prosím pana předsedu klubu Vlastimila Tlustého, nicméně platí, co jsem řekl. (Hluk v sále.) Prosím o klid!

 

Poslanec Vlastimil Tlustý: Vážený pane místopředsedo, dámy a pánové, my jsme mysleli, že dnes je řádný jednací den. Proto jsme se ho účastnili a proto jsme odhodláni jednat. Místo toho jsou neustále prodlužovány přestávky, předsedající schůze nám oznamuje, kdy se uskuteční jaká porada. My bychom se rádi dověděli, jaký je další průběh této schůze, a opravdu bychom chtěli znát seriózní informaci.

Já se domnívám, že dnes tady vládní koalice dala slovu obstrukce svůj význam, protože to, co se tady odehrává, není nic jiného než obstrukce, a pokud toto jednání nemá pokračovat, prosíme, abychom byli informováni.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Ano a k tomu má právě sloužit jednání grémia. Věřím, že spolu se svými kolegy místopředsedy Poslanecké sněmovny přijdete.

Prosím, dámy a pánové, o strpení. Omlouvám se všem, kterým vadí, že vyhlašuji přestávku na poradu a jednání klubu, ale upřímně řečeno, mně nic jiného nezbývá. Já bych si také představoval jiný průběh této schůze, věřte mi. Ale v tuto chvíli nezbývá nic jiného než se pokusit využít čas, jak nejlépe umíme. Já to vidím opravdu na poradu. Přijďte do místnosti 120.

Přestávka do 15.30 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 15.07 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP