(Jednání pokračovalo ve 14.30 hodin.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Dámy a pánové, je 14.30 hodin a máme šanci ušetřit půl hodiny, a to v případě a za podmínek, které jsem stanovil před několika minutami. Takže v tuto chvíli jsem vás odhlásil a prosím o novou registraci. Připomínám, že budeme pokračovat buď za podmínky, že na hlasovacím zařízení naskočí číslo 197, anebo že s pokračováním vyjádří souhlas předsedové všech pěti klubů.

Prosím, přihlaste se hlasovacími kartami, je to v podstatě jediná možnost, jak zjistit, zdali jsme schopni pokračovat. Ještě 31 poslanec by se měl přihlásit.

Dámy a pánové, chtěl bych vás poprosit, abyste se přihlásili pomocí hlasovacích karet, protože je to téměř jediná možnost, jak zjistit, zdali jsou zde všichni ti, kteří zde byli před vyhlášením přestávky. Takže ještě deset poslankyň a poslanců, kteří mě možná neslyšeli, byli na cestě nebo telefonovali, takže jim připomínám, že pokud by se okamžitě dostavili do sněmovní síně, můžeme pokračovat v pořadu naší schůze. Prosím všechny ty, kteří už jsou přítomni, aby se přihlásili pomocí hlasovacích karet, a prosím sousedy těch, kteří jsou přítomni, aby to zkontrolovali u svých sousedů. Nesou za to osobní odpovědnost.

Páni předsedové poslaneckých klubů, jak jsme na tom? Unie svobody je kompletní, nebo jeden chybí? Kompletní. KDU-ČSL - kompletní. KSČM - můžeme jet. Občanská demokratická strana - můžeme jet a ČSSD - ještě ne.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP