(17.20 hodin)
(pokračuje Kasal)

Budeme hlasovat znovu o procedurálním návrhu, tentokrát v hlasování pořadové číslo 44. Kdo souhlasí s procedurálním návrhem, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Děkuji. Kdo je proti?

Ze 168 přítomných hlasovalo pro 86, proti 59. Návrh byl přijat.

 

Námitky nevidím, takže v tuto chvíli máme možnost buď vyhovět přání pana poslance Karla Vymětala na přerušení této schůze do doby, než bude rozdán schválený pořad schůze, což je jedna z možností. Druhá možnost je, že v případě, že by nebyl přijat návrh pana poslance Vymětala, že byste mě pozorně poslouchali a já bych vám první čtyři body přečetl podle pořadu schůze, který jsme schválili.

Měli bychom totiž jako následující bod projednávat návrh zastupitelstva hlavního města Prahy, sněmovní tisk 108, dále návrh poslanců Vlastimila Aubrechta, Rudolfa Tomíčka a dalších, sněmovní tisk 289, a dále návrh poslance Jana Klase na vydání zákona, kterým se mění zákon č. 49/1997, což je tisk 292, dále návrh poslanců Miloslava Kučery a Michala Doktora, sněmovní tisk 293, a posléze návrh poslance Vojtěcha Filipa na zrušení lustračního zákona, sněmovní tisk 294.

Po této mé informaci, pokud pan poslanec Karel Vymětal stáhne svůj procedurální návrh - nebo mám dát hlasovat o návrhu pana poslance Vymětala?

V tuto chvíli je tento návrh bezpředmětný, protože je schválený pořad schůze rozdáván. Nicméně kdo se domnívá, že je třeba přerušit jednání na tři minuty (hlasy: na 10 minut), tedy na deset minut, myslím, že již jednáme tři hodiny a že na tuto přestávku máme nárok. Budeme tedy pokračovat v 17.35 hodin.

 

(Jednání přerušeno v 17.23 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP