(18.50 hodin)
(pokračuje Kasal)

Pan poslanec Suchánek má náhradní kartu číslo 30.

 

Rozhodneme o návrhu na revokaci A7. Kdo souhlasí s revokací, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. Děkuji. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování 437 skončilo. Ze 175 přítomných bylo pro 87, proti 82. Návrh nebyl přijat.

 

Opravuji - číslo náhradní karty pana poslance Suchánka je 10, nikoli 30, jak jsem mylně prohlásil před chvílí.

 

Další zpochybnění hlasování.

 

Poslanec Miroslav Kalousek: Pane předsedající, já se omlouvám. Byl jsem v rozpoložení. Byl jsem přesvědčen, že jsem hlasoval ano, na sjetině mám křížek. Omlouvám se, zpochybňuji hlasování.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Omlouvat se můžete. Vnímám správně vaše vystoupení jako zpochybnění hlasování.

 

Zahájil jsem hlasování s pořadovým číslem 438. Kdo souhlasí s touto námitkou, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. Děkuji. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Ze 175 hlasujících bylo pro 131, proti 9. Námitka byla přijata.

 

Budeme opakovat hlasování o revokaci A7. Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 439. Kdo souhlasí, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. Děkuji. Kdo je proti? - Zkontrolujte si ve volných chvílích, zda váš úmysl koresponduje se světýlkem. Děkuji.

Hlasování skončilo. Ze 175 hlasujících bylo pro 89, proti 82.

 

Dámy a pánové, pravděpodobně vyslechneme návrh na zpochybnění hlasování.

 

Poslanec Jiří Pospíšil: Vážený pane předsedající, dámy a pánové, hlasoval jsem ne, na sjetině mám ano. Zpochybňuji hlasování.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Dobře. Hlásí se pan poslanec Petr Ibl.

 

Poslanec Petr Ibl: Chtěl bych, vážená sněmovno, vznést procedurální návrh. Vzhledem k tomu, že se čas natahuje a blíží se 19. hodina, já bych chtěl, abychom aspoň tento jeden jediný zákon dokončili. Dávám návrh, abychom dotáhli alespoň hlasování o tomto zákoně, tedy abychom hlasovali i po 19. hodině.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: O tomto návrhu rozhodneme bez rozpravy. Slibuji, že další bod začínat nebudu a dokončíme volbu člena Rady ČTK.

 

O tomto procedurálním návrhu rozhodneme v hlasování pořadové číslo 440. Kdo souhlasí s tímto návrhem, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Ze 176 bylo pro 129, proti 18. Rozhodli jsme o tom, že můžeme hlasovat po 19. hodině.

 

V tuto chvíli rozhodneme o námitce pana poslance Pospíšila. Kdo s touto námitkou souhlasí, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. Děkuji. Kdo je proti tomuto návrhu?

Hlasování číslo 441 skončilo. Ze 176 hlasujících bylo 154 pro, 2 byli proti. Námitka byla přijata.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP