(15.50 hodin)
(pokračuje Langer)

Vážené kolegyně a kolegové, pro vaši informaci sděluji, že v průběhu obecné rozpravy padl návrh pana zpravodaje na přerušení a odročení projednávání tohoto bodu do přítomnosti paní ministryně zdravotnictví při jeho projednávání tak, aby se k němu mohla vyjádřit.

 

Zahájil jsem hlasování s pořadovým číslem 77 a ptám se, kdo je pro tento procedurální návrh. Kdo je proti?

Z přítomných 156 pro návrh 151, proti jeden. Konstatuji, že tento procedurální návrh byl přijat.

 

Jen konstatuji pro stenozáznam, že přihlášení další do obecné rozpravy jsou: paní kolegyně Emmerová, pan poslanec Býček, pan poslanec Říha a pan poslanec Bratský. Přerušuji projednávání tohoto návrhu.

Vážené kolegyně a kolegové, dříve než přikročíme k projednávání dalšího bodu, dovolte mi, abych na naší galerii přivítal delegaci výboru pro regionální rozvoj Národního shromáždění Maďarské republiky, která je na návštěvě v ČR. (Potlesk.)

Je 15.51, myslím, že je to optimální čas k tomu, abychom se koncentrovali na další bod, kterým jsou ústní interpelace na zde přítomného předsedu vlády, jeho prostřednictvím na celou vládu ČR, a proto v tuto chvíli přerušuji jednání sněmovny do 16 hodin. V 16 hodin budeme pokračovat blokem ústních interpelací.

 

(Jednání přerušeno v 15.53 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP