(13.00 hodin)

Poslanec Miroslav Kalousek: I2 - poslanec Vymětal. (Ministr má stanovisko kladné, zpravodaj rovněž kladné.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Rozhodneme v hlasování pořadové číslo 247. Kdo souhlasí, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. Děkuji. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Ze 187 přítomných poslanců bylo 181 pro, jeden proti. Tento návrh byl přijat.

 

Poslanec Miroslav Kalousek: J - pan poslanec Kvapil. (Ministr má stanovisko kladné, zpravodaj rovněž kladné.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Zahájil jsem hlasování pořadové číslo 248. Kdo souhlasí, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. Děkuji. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Ze 188 přítomných poslanců bylo 146 pro, 36 proti. Tento návrh byl přijat.

 

Poslanec Miroslav Kalousek: K - pan poslanec Doktor. (Ministr i zpravodaj záporné stanovisko.)

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Rozhodneme v hlasování pořadové číslo 249. Kdo souhlasí, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. Děkuji. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Ze 188 přítomných poslanců bylo 53 pro, 127 proti. Tento návrh nebyl přijat.

 

Poslanec Miroslav Kalousek: Nyní je třeba hlasovat o legislativně technických úpravách s vědomím, že je mezi nimi i změna názvu zákona, protože návrh pana poslance Martínka byl přijat.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Je tomu tak. Hlasujeme v hlasování pořadové číslo 250 o legislativně technických úpravách. Kdo souhlasí, ať zvedne ruku a stiskne tlačítko. Děkuji. Kdo je proti? Děkuji.

Hlasování skončilo. Ze 188 přítomných poslanců bylo 188 pro, nikdo proti. Konstatuji, že tyto úpravy byly zakomponovány.

 

O slovo se hlásí předseda klubu ČSSD pan poslanec Milan Urban.

 

Poslanec Milan Urban: Vážený pane místopředsedo, vážená vládo, kolegyně a kolegové, dovolte mi, abych požádal jménem poslaneckého klubu sociální demokracie o přestávku na poradu klubu před závěrečným hlasováním.

 

Místopředseda PSP Jan Kasal: Mám za to, že to spojíme s polední přestávkou, takže se sejdeme ve 14.30. Budeme pokračovat ve 14.30 závěrečným hlasováním o tomto návrhu zákona.

 

(Jednání bylo přerušeno ve 13.04 hodin.)

***




Přihlásit/registrovat se do ISP