(Jednání pokračovalo v 18.38 hodin.)

 

Předseda PSP Lubomír Zaorálek: Vážené kolegyně a kolegové,, žádám vás, abyste zaujali svá místa. Budeme pokračovat v přerušeném bodě. Prosím o klid.

Dovolte, abych poprosil v tuto chvíli oba určené ověřovatele této schůze, kterými jsou František Beneš a poslanec Miroslav Kalousek, aby zaujali místa u stolku zpravodajů.

Nejdříve přistoupíme podle § 74 odst. 4 jednacího řádu k vylosování poslance, od něhož se bude v abecedním pořadí hlasovat. Pokud vím, tak kontrolu lístků se jmény poslanců ověřovatelé provedli a teď je na mně, abych přistoupil k losování. Prosil bych o tu krabici, kdyby mi ji někdo přinesl. (Smích ve sněmovně. Losuje se.)

Nezaujatě jsem vylosoval jméno poslance Karla Sehoře. To znamená, že začneme hlasování právě jím. Ještě vám připomínám, a to je prosím důležité, že podle onoho § 74 každý z vás vyvolaných poslanců může povstat a pak vysloví - cituji přesně: "pro návrh", nebo "proti návrhu". Jestliže se zdržuje hlasování, řekne: "zdržuji se". Jiný projev, pokud se ho dopustí poslanec, budeme považovat také za zdržení se hlasování. Prosím vás, aby každý vyvolaný poslanec své stanovisko řekl dostatečně hlasitě, abych je já mohl v souladu s jednacím řádem hlasitě zopakovat do stenozáznamu.

A teď abyste věděli, o čem hlasujete, přečtu vám návrh usnesení, ke kterému se budete takto vyjadřovat. Návrh zní takto: "Poslanecká sněmovna vyslovuje vládě důvěru."

V tuto chvíli zahájím hlasování o tomto návrhu s tím, že začneme u pana poslance Sehoře. Budu vás vyvolávat a vy se budete vyjadřovat.

Pan poslanec Sehoř Karel: Proti návrhu.

Pan poslanec Schling Jaromír: Pro návrh.

Pan poslanec Skopal Ladislav: Pro návrh.

Pan poslanec Smýkal Josef: Pro návrh.

Pan poslanec Snítilý Evžen: Pro návrh.

Pan poslanec Sobotka Bohuslav: Pro návrh.

Pan poslanec Strnad František: Pro návrh.

Pan poslanec Suchánek Pavel: Proti návrhu.

Pan poslanec Suk Lubomír: Proti návrhu.

Pan poslanec Svoboda Cyril: Pro návrh.

Pan poslanec Svoboda Miroslav: Pro návrh.

Pan poslanec Svoboda Pavel: Pro návrh.

Pan poslanec Sýkora Antonín: Pro návrh.

Paní poslankyně Šedivá Hana: Pro návrh.

Paní poslankyně Šedivá Iva: Pro návrh.

Pan poslanec Šeich David: Proti návrhu.

Pan poslanec Šenfeld Josef: Proti návrhu.

***




Přihlásit/registrovat se do ISP